Prijava
   

Miličić

Istovremeno, gubitnik i dobitnik. Termin koji je mešavina pojmova Bozoljac i Pipo Inzaghi. Prozivka je inspirisana karijerom Darka Miličića, bivšeg reprezentativca.
Na vestima ćete čuti kako je Peđa rešetao mrežice sa trojke, kako je i Krstić ubacio koju u obruč, ali o Miličiću nećete ništa čuti. Jer, Miličić je na klupi. Bio je na klupi i kad je stigao u NBA, na klupi je i sada. Na prvi pogled, pravi Bozoljac.
Ali, istovremeno, ako se zapitate ko je od srpskih košarkaša osvajao NBA prsten, pored imena Stojakovića koji je propišao krv dok ga nije osvojio, naići ćete i na ime Darka Miličića. Kako? Jednostavno, u stilu najvećeg Inzagija, posralo ga je da bude u pravo vreme na pravom mestu - dečko došao u najjaču košarkašku ligu, cjelu sezonu grejao klupu i na kraju njegovo ime uđe u istoriju.

*Šalu na stranu, treba napomenuti da je Darko Miličić jedna velika ljudina.

A: Skupili se juče da igramo basket, kad skapiramo da nas je sedmorica pa je jedan morao da se suši...
B: Nije teško zaključiti da si to bio ti.
A: Jebi ga, matori. Jesam.
B: Znao sam... Matori, žešći si Bozoljac, daj trgni se malo!
A: Nije to poenta priče. Sednem ja klupicu, kad pogledam ispod klupice novčanik i unutra četiri soma dinara.
B: U brate, koji si Inzaghi... Ma kakav Inzaghi, Miličić, jebo te!

Komentari

ahhhh....tako je...+ i zvezda.....za odabrane ;)

pa zapravo nije bas tako, darko igra poslednje dve sezone, cak je vodio i u blokadama u jednom trenutku, a on i kevin lav su starteri na centarskim pozicijama.

Planirao je da se vrati u Evropu ali ga je uzela Minesota i tu je na trenutak zalistao. Videćemo šta će dalje da bude... ali to ne umanjuje činjenicu da je 7 godina bio pravi Miličić.

pa na trenutak sezonu i po'. A kad pogledas da igraci obicno idu na draft sa 23 godine, a on je imao 24 i po tad, nije lose za pocetak. i potpisao je cetvorogodisnji ugovor proslog leta... Svaku utakmicu je bio starter cele prosle sezone. Imao 9 poena, 5 skokova i 2 blokade po tekmi... Cak za nijansu bolje od Krleta...

da si ovu definiciju napisao prije kad je stvarno bio samo na klupi, onda ok ali ako si pratio prošle godine je igrao sjajno u Minesoti...

Da li je to dovoljno za drugog pika sa drafta?

ti ga nisi poredio sa drugim pikovima sa drafta u defki vec sa krletom i stojakovicem.

u pravu si, predajem se... :)

Sa Stojakovićem imam puno pravo da ga poredim, a ovo se Krletom je priznajem diskutabilno, ali je činjeica da su naši mediji favorizovali Krleta, pogotovo od kad ga je izabrao Boston... mada je to opravdano, jer i ući u igru u onakvoj ekipi je velika stvar.

Orle, ne podcenjuj golubove :)

Evo ti draft iz 2003.godine.
1.LeBron James
2.Darko Miličić
3.Carmelo Anthony
4.Chris Bosh
5.Dwyane Wade

I pogledaj njihovu karijeru i njegovu.
Ali sto je najzesce samo on i Wade imaju prsten :D

Genijalno... koliko su se samo sjebali Pistonsi :D

ne kazem da nisu i ne kazem da to nije tacno, ali ja nisam pricao o tome, samo o tvojoj definiciji u kojoj si rekao netacnu stvar da milicic nije video teren.