Prijava
   

Ministar bez portfelja

Lik iz ekipe čija primarna funkcija nije baš definisana. Nije šmeker, nije motorizovan, nema kintu, nije ni naročito duhovit, tačnije i ne priča naročito često, a i kad kaže štagod, biva iskuliran. Sve u svemu, pravi Sulejman Ugljanin u svetu izvršne vlasti. Iako je integrisani deo društva, nekad se može postaviti pitanje „čemu on služi a uz to i ne radi“.

- E, brate, zvala me sad Irina Asen, kaže večeras ima neka žurka u zadružnom domu u Sremčici, biće puno s pičke i jeftino piće, pa da idemo. Al ima jedan problem. Kola su mi u kvaru, pa ćemo morati nekako da se potrpamo kod tebe u škodilaka. Jebote, šestorica, neko će morati u gepek.
- Brate, ne smem, registrovan je na pet osoba, murije ima na svakom ćošku, a ionako ćemo biti pijani ko bulje, ode mi dozvola, jebote. Neko mora da ostane.
- Pa ono, Konstantin VII Porfirogenit mora da ide. On je šmekerica, treba nam neko da privuče mlado meso željno bluda i razvrata, a mi ćemo posle lako da sobaljujemo. Justinijan je danas primio platu, treba neko da sponzoriše čorbu i cirkanje večeras. Dalje, Andronik IV Paleolog je neophodan ako krenu seljaci s vilama, čovek završio tečaj aikida i biće nam živi štit dok se budemo povlačili kroz ratarske kulture. Ti jedini imaš kola a realno, ja sam taj koji uvek drži atmosferu i hrabri ekipu kad ostanemo suvog kurca, tako da će očigledno Jovan VI Kantakuzin morati da ostane kod kuće i bude još uvek budan sa Ivon Jafali.
- Prihvatljiva analiza, dogovor pao, imamo kvorum.

.....žurka.....

- Je l imate vi osećaj da nešto fali, mislim, kao sve je tu, i ribe i atmosfera i Lav pivo u novoj ambalaži, te sisata pevaljka, al opet, neka karika nedostaje za potpuni ugođaj?
- Aham, jeste onaj Joca neupadljivi mediokritet, al fali ono njegovo, nem pojma šta, ali nešto.

Naravoučenije: Možeš da osvojiš 40 posto na izborima, al bez Ugljanina vladu nećeš skovati, a ortaci su ortaci bez obzira na njihovu upotrebnu vrednost.

Komentari

Lav III Sirijac pivo.

Покењам ти се на дефиницију. Нусми.

Opušteno, sad menjam taktiku, ne brišem ti više komentare, sad ti brišem definicije. Samo napred sa kenjanjem, možeš i prstom da se obrišeš, nemam ništa protiv.

Black Hole ne ume da primi kritiku.

Koliko si ti to puta samo napisao nekome pa nikom ništa.

Meni si napisao na jednoj definiciji da ti se povraća od nečega u njoj pa ništa ti nisam rekao. Imaš pravo da daš minus i da napišeš šta god hoćeš.

Мени се не свиђа. -

Opušteno, sad menjam taktiku, ne brišem ti više komentare, sad ti brišem definicije. Samo napred sa kenjanjem, možeš i prstom da se obrišeš, nemam ništa protiv.

Опасан си, нема шта. Интернет је чудо.

Морао сам да рокнем минусчину због византијских царева. Попели су ми се више на курац. Да си убацио Василија II "Бугароубицу" добио бих напад беса. Јебем ти и Острогорског и студије и све у пичку материну.

'bem ti Vizantince, da ti 'bem Vizantince, i Andronike obojicu, i Jovana što se samoproklamov'o za cara, i Konstantina što-ne-mo'š-da-mu-se-izgovori-prezime...

+