Prijava
   

Miroslava Federer

Boli je kurac. Dok su ostale prsate, guzate, nogate i preplanule starlete vijale igrače po premijer ligi (jer serija žene fudbalera kaže da tako treba), ova lukava i prepredena devojka je uvidela da pravi novac leži u tenisu. I to je sklepala nikog drugog do Federera.

A Rodžer ko Rodžer, fini i povučeni "hihihi" dečačić u telu tenisera ubice, vaspitan lepše nego Masimo Savić, nije imao srca da odbije udvaranje ove naizgled poštene šiparice koja ga nije uplašila napadnošću. Reko čovek, ova je za kuću! Lepo pitala, i sad je boli stidna dlaka za apsolutno sve.

Njen najveći poso je da putuje i prati svog muža po turnirima (onim većim jer mali su ipak mali), i da izgleda zvanično ili mirno aplaudira dok je kamera snima. Ostatak meča provodi u grickanju kokica i slanju sms poruka.

I dok su se nevešte lepotice udavale za ružne fudbalere koji ih varaju sa ženama drugih ružnih fudbalera, Mirka je ugrabila poštenog dobricu, pridobivši titulu "Žena Rodžera Federera" koju je spremna da odbrani po saku cenu - deluje jače od svake potencijalne konkurentkinje.

Komentari

Кол'ко је то прасици до јаја.

Super brate. + Mada meni je tu sve nešto sumnjivo, vrag će ga znati...

A deluje mi nekako jedra i jaka, prava ona ženica za kuću i vaspitavanje dece. Ko zna, nije sitna - kad podvikne, neće smeti ni onaj od nje da se razvede, sve i da hoće :)

Ma bre tuče ga garant kad dođu kuci koaksijalnim kablom onako metiljavog, pa uvaj plače i sisa palac. Garant voli to. Fetiš jebemliga.

Inače defka je stvarno dobra.

Hvala. Ko će ga znati, nisam zavidljivac, super mi je kad vidim da je neki lovator oženio devojku koja bi se udala za njega možda i da nema para. Deluju mi svakako normalnije od fudbalera sa onim avion ravama. Kao ljubav, ovo ono.

Ma da. zajebavam se ja. Kul mi je to nekako, ipak je on čovek elita kurac palac, pa zna neke stvari. Naprimer ovu http://vukajlija.com/zna-se-sta-se-jebe-a-sta-se-zeni/215240

Isto sam razmišljao dok sam gledao ovaj pornić u Melburnu sada. Ali Rodže je pre lupao reket, bio lud u pizdu materinu, a onda je rekao: "Hoću da budem legenda", našao debelu ribu i više o seksualnom životu nije brinuo. "Nema orgazam, nema bum-bum. Orgazam je kad pobedim". (izjava legendarnog Ailtona koji je sa sto kila igrao u Zvezdi)

E, meni nije jasno kako opstaju, nekako mi je ona bzv... ništa lično jebi ga samo mi je antipatična a on mi je mnogo veliki šmeker a i da nije opet je šmeker pa mi uvek neobično kada je vidim u publici.
Inače definicija je odlična i plus svakako.

Pa i nije neki šmeker, tunjav mi sav nekako kad progovori. Sad imaju i dve ćerkice, jebe im se. Ko zna na šta se loži taj Federer, i ovaj Ox ima dobro razmišljanje..Podredio se čovek karijeri :)

Odličan tekst.ai nije defka.

Federer izgleda bre ko da je mutav. Šugav je sav jebigaja-i opet ova uspe da bude još tunjavija. Sportisti treba da jebu dosta to je jako bitno, žene ne trebaju previše da se cepaju. To je naučno dokazano-ko temperatura ciganske pičke.

Ma Miroslava je sa njim od početka karijere, dok još nije bio toliko bogat i slavan. Federer izgleda najviše ima poverenja u nju, jer su godinama zajedno, ono, u dobrom i u zlu dok nas smret ne rastavi...
+

E, a ovi naši su se malo ušemili a? :)
Novak i Ana

Uvek namrštena, uvek stisnutih zuba, uvek nezadovoljna, imam utisak da mu broji greške na terenu, pa kad dođe kući za svaku grešku mu odvali po šamarčinu. U društvu ga uvek zove „ onaj moj šonja ” . Verovatno se više plaši nje nego svih protivnika zajedno. Ali, da mu ne odgovara, ne bi se ni ženio.

Aaaaaaaa, ladno nisi jinkovao Masima Savića!!! :))
+ za def.

Ne umem da linkujem i neću da naučim :)