Prijava
   

Misa Tumbas

Seljacina i primitivac koji sebe naziva navijacem!

Ako je egzibicionizam pozeljna osobina za navijaca,daj da se svi skidamo i pokazujemo kurceve na tv-u.Kad vec ne mozemo da budemo poznati po drugim kvalitetima ,daj barem da nas prepoznaju po necemu....

Komentari

ma lik je kralj, ae ne kenjaj

^
Миша Тумбаш направио налог на Вукајлији!

nick ovog lika sto je definisao sve objasnjava

Blago onome ko misli da je ta pijana budaletina normalan covek.Blago i onom klubu za koji navija i mlati kurcinom na sred tribina i pokazuje ostalima kako se navija.Zivim za taj dan kad ce da zabrane takvima da se pojavljuju u javnosti,da ih hapse i kaznjavaju,ili da ih zatvaraju u ludnice,posto nisu za spoljni svet.

Ти си талентована мајмунчина............

arapeen

Ти си талентована мајмунчина............

Radije cu biti majmuncina,pa makar i talentovana,nego nepristojna stoka,kao neki....Oni koji imaju imalo razumevanja za takve kretene kao sto je onaj Tumbas,dovoljan su razlog zasto mi ne zasluzujemo da nam stanje u zemlji bude bolje!

Јаоо бре ви деришта што глумите навијаче, ај мрш кући. научите буљу да бришете па онда серите. ШТА ВАС ФАСЦИНИРА КОД СМРДЉИВОГ КЛОШАРА??? баш ме реално занима.

...ako cemo realno, mnogo veci slepci su ti koji ga nagovaraju da se skida. On je osoba sa odredjenim poremecajem u razvoju, ali nije agresivan. Po mom skromnom misljenju krivi ovi sto ga pale, a opet ne znam da li ste gledali onaj snimak o Misinom zivotu? Nije to ni malo veselo, tuzna prica sa surovo realnim okolnostima danasnjice u kojoj svi zivimo. Elem, on je jako srecan sto moze da gleda utakmice i to mu je jedina radost u zivotu... neki bi da mu to zabrane???

Gledao sam i ja taj dokumentarac i prilicno mi je zao coveka!
Cinjenica je da obozava fudbal,kao i da ga nagovaraju da se skida,ali to ipak nije za utakmice....