Prijava
   

Misli šta hoće, radi šta mora

Princip vlastodržaca na zapadu, koji se odnosi na njihove kmetove. Dobio si svoju njivicu i ima da je kopaš brale. Da radiš ko prosečna familija crnaca. Toliko posla ćeš imati, da bi ti lopata izgledala kao dleto, da si kojim slučajem na stvarnoj njivi. Boli Švabu, a i ostale, patka, što ti je dnevni san jednak dužini prosečnog polnog odnosa. Rad, rad, rad. I to ne onaj sa Banjice.

A šta ćeš da misliš? Pukla im kurčina za to. Dokle god su ti amovi na mestu, lanac zategnut, a rezultati se nižu, ne zanima ih. Viči, kukaj, dozivaj Ajazdina Nuhija i Sanibala Orahovca, jebi im trista majki milosnih. Ma, kapitalizam u svom najboljem obliku.

- Štefan, radi!
- Jebem ti Švabo oca i babu. Što ti đed ne zakla pretke negde na Sutjesci kamenom belutkom.
- Ja, ja!
- Aknem ti ga Klinsmane do štitne žlezde.
- Štefan, danas radilo samo 13 sati.
- Kad Stefan nije hteo da uči škole. Jeste. Radim ko da sam u Kolubari. 26 sati dnevno.
- Oće Serbia u EU?
- Oće, oće, samo da svi pokupe pasoše i dođu u Švabiju. Celu ekonomiju da vam razjebemo, pa posle da dođete kod nas kanale da kopate za bajat lebac!
- Štefan, što nervozan?
- Radim ko konj, vozim spačeka sa dve gume koje sam skinuo sa bicikle, motam ambroziju mesto duvana, izgledam kao stalak za infuziju, kupam se ladnom vodom, svi me jebete u dvojku, bez vazelina i nivee! A kad dođem kući, žena uzme oklagiju, i ne koristi je za kuvanje!
- Štefan, kako ovo da ti kažem... Ode Hajnrih da se kupa u magareće mleko sa sapun od procvalog lokvanja, a onda na kobaja i pivo na stadion. Ostao ti izveštaj onaj, do sutra da bude gotovo. Da! Setio se! Boli me penis.

Komentari