Prijava
   

Misliša

Matematičko takmičenje na kojem pravo učešća imaju osnovci i srednjoškolci svih uzrasta. Može se prijaviti ko želi, nezavisno od ocene iz matiške, te je idealna prilika da se u ovim plemenitim, moždano-napornim veštinama oprobaju i oni kojima mata nije jača strana (mali Randu i njegov tata). Ako se ima u vidu i to da su svi takmičari toga dana oslobođeni nastave, lako se da zaključiti zašto je Misliša jedan od najradosnijih ''praznika'' brojnih škola širom Srbije.

Izrazom iz naslova lezilebovići i probisveti krste kapacitete, decu koja šure matu na ovom i drugim takmičenjima, korenuju do zilion i čine kojekakve druge, nama smrtnicima nepotrebne mozgolomije.

- Gde ćeš?
- Kući.
- Kako kad imamo bios pa fizičko?
- Iš'o sam na Mislišu hehe. Test bio u fazonu Milionera, zaokruživao sam na eci peci pec... Odoh sad kući na partiju PES-a, pozz luzeru!
__________________________________________________________________________
:Hodnik škole:
- Alo, Misliša, mrdaj da prođem, šta si se ukipio!?
- Mislim ti ja malo mamu u pičku!
- :GULP!: Pa nemoj Stevčo molim te, drugari smo, nemoj katemolimAAAAAAAAAA

- Ja u čkole idem i dobar sam džak II -

Komentari

stevčo ima prevelik ajkju za ovakve psovke, ne spušta se na takav nivo
+

Zajebavas brt? Sve i nekako ali na kraju ovo dzak je tako granjka fazon kao promenio si slovo i sad jr druga rec i kao hahhha jbt ladno nije djak nego dzak

Svi smo mi pomalo Granjka 8-)

Malo šege šta fali

Segi nista ne fali nego je ovo glupa sega, to sam hteo da ti kazem

I ono gore je na granici bilo da skrene u neki skandi humor s ovim si samo zaglibio jos kad sam ulazio reko kul napokom ce biti nesto normalno razocarao si a koliko sam zapamtio na proslim takmicenjima si umeo da napises nesto skroz ok

Минорни детаљи. Добро је ++

nemoj brte mene na niske psovke +++

u moje vreme ne bejaše ovoga :)
dobra ta ideja misliše, i dobar def +