Prijava
   

mladost cuprija

Sveska koja nepojmljivo smrdi na govna.

Komentari

Vragolanko, izvini za brisanje ove definicije, nisam skapirao foru. :glup:
Ljizanin mi je objasnio, ali kad sam je vratio - skinula se sa pocetka liste i time je verovatno izgubila sansu za dosta glasova. Ako hoces, stavi opet - a ovu da brisemo, (posto ti je skor 3-3 ionako). Predlog - malo pojasni, jer fora je dobra, ali ne kapiraju svi. :)
Pozdrav!

evo, pojasnicemo,
ukratko, to su one prave soc-realisticke sveske,
karo-ishrafiranog dizajna korice, mahom crvene ili zute boje, koje imaju neverovatano prepoznatljiv specifican zadah na povracku i govna.
U periodu SFRJ bile jako popularne.

Veoma je moguce da je disribucija tih svezaka bila ogranicena na Sumadiju, pa je mozda brend manje poznat u ostalim delovima Srbije

Ma kapiram sada, sto je najsmesnije trebao sam odmah da skapiram, s obzirom da sam isao u skolu u to vreme. :)
Ali opet, kad ja nisam - a vidim da i mnogi drugi nisu, najbolje bi bilo da izbrises ovu definiciju pri 3:4 i napises novu, malo prosirenu i jasniju, a ovu da brisemo, jer je ionako skinuta sa "zmije" sa desne strane. Javi, kako god hoces.

Nije distibucija bila ograničena na Šumadiju. Ja sam ih imao na jugu, a imam ortakinju koja je iz BG i naišao sam kod nje na takvu svesku.

+

Ja sam kriv vise od che-a, ja sam mu rekao da def nema smisla, al jbg sad. Inace, definitivno se secam tih smrdljivih svezaka, sad mi je zao sto sam dao minus za def, al gotovo, nema nazad

hahahahahahaahahahah
++++++++++++++++++++++++++

Sjebaste covekovu definiciju neznanjem !!! c,c,c

Ovo ću da linkujem Draganu,direktoru Mladosti...da vidi šta se misli o njegovoj robi po Srbiji,hehe!

ti si, bate, najveći car ++++++++++++++++++++++++++++ ha, ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaa