Prijava
   

Mobilni krstaš

Masovna pojava nastala kao posledica mega-ekspanzije nacionalizma i velikosrpskog jedinstva (haha).
Osvrni se po autobusu dok ideš u školu, na faks ili posao. Da, ti.
Pogledaj te ljude, sačekaj da bus prodje pored crkve. Posmatraj kako se samozadovoljno krste, puni sebe, sa sve "je l'-da-da-sam-veliki-Srbin" facom, u sedećem položaju naravno. Ako ustanu možda im neka baba sedne na mesto, a to je neoprostivo!
Pogledaj ih kako se foliraju. Pogledaj te velike Srbe. Da, ti.

Komentari

Bilo je ovo, gambi, već pet puta, najmanje... Nisu isti nazivi definicija, ali je definisan isti pojam. I što ja da pogledam? Ja se takođe sklanjam od takvih :)

Foliraju?Da.Ali nisu bas svi takvi,nemoj tako srbine... -

Jeste možda, ali nisam video. Tražio sam. Lično nisam pročitao nijednu na taj fazon.

... ima i toga... ovu pojavu sam pre mnogo godina vidjala po grckim busevima, a sada je sve vise ima i ovde... mozda je prejako tvrditi da svi to cine teatralno... ja kada to uradim, toliko se savijem, ko da cinim neki greh, daleko bilo, ne znam, nekako bas iz razloga koje si naveo, neprijatno mi da se sedeci krstim... mada, treba dopustiti svakome da veri prilazi na svoj nacin, dok se vremenom uz rad i ucenje ne koriguje...slozena tema da o njoj raspravljamo preko komentara:)

Od takvih mi se sere
+

Ljudi imaj potrebu da javno pokazuju svoju veru,kao da je nekoga briga za to.To sto se oni krste pred publikom ne pokazuje da su oni vernici,vec foliranti!