Prijava
   

Moda

Kalup. Ograničavanje. Način oblačenja po nekoj određenoj šemi koju je smislio neki "čuveni" modni kreator. Ako obučeš nešto što nije moderno onda si totalno "aut" i nemaš veze sa životom ili izgledaš kao frik. Ne kapiram zašto da nosim ono što i svi nose umesto onoga što se meni zaista sviđa? To je osporavanje ukusa i slobode.

Brat mi je skoro kupio neku markiranu majicu i rekao mi: "To se sada nosi". Pomislio sam u sebi: "Šta me briga šta se sada nosi, džaba si bacio pare, nosiću je kod kuće samo".

Komentari

ništa to što si samo pomislio,treb'o si i da mu kažeš,da mu saspeš onako...da ne ponovi grešku...

Ma komplikovano je, nije zaista bilo tako, samo sam malo uprostio primer. Pošto je majicu donela tetka (njegova keva) i rekla je da je on birao i da je rekao da se to sada nosi. x) Reći ću mu ako me bude pitao jel mi se sviđa majica. x)

Mislim da je odeća inače jedno veliko ograničavanje, kako god da se obučeš i da nećeš ništa da kažeš svojom pojavom, opet će da te ubace u neku fioku. treba da idemo goli, kažem ja.

realno, treba neki majmun koji je obuko neko klovn odelo da ti priča šta je in a šta aut i ti ćeš da ga poslušaš da bi bio in i da ti se drugi ne bi smejali