Prijava
   

Moderna žena

Ona je žena dvadeset prvog veka. Ona koristi platnu karticu pri svakoj kupovini. Kredit diže za manje od 24 časa, kupuje kuću ispred koje se ona, njen muž i deca radosno igraju sa svojim kućnim ljubimcem. Radost nalazi u upotrebi detardženata i omekšivača, pa tako dane provodi tražeći najpogodniji miris u koji će da utone svake večeri kada umorna legne u svoju uvek čistu posteljinu. Kada pronađe pravi, nosi ga sa sobom u bioskop, pozorište, na posao ne bi li prosvetlila svoje prijateljice i njima pružila ovu neopisivu radost. Kuću joj čisti jedan divan ćelavi gospodin koga samo treba dozvati zviždukom. U "one" dane ima neopisivu potrebu za jahanjem, ronjenjem, skakanjem iz padobrana i ostalim svakodnevnim aktivnostima. Jako brine da li će joj neindentifikovana plava tečnost procureti kroz pantalone, ali i za to always ima pomoć. Njen život je generalno lep. Namršti se tek ponekad, kada njen sin želi kakiti kod Kaće u WC-u ili kada joj ponestane Vanisha, ali to se da lako rešiti. Pozove svog mačo-nabildovano-obrijanog-naparfemisanog supruga koji u njihovim kolima na lizing časkom skokne do najbliže prodavnice i odmah reši problem. Uveče se opušta u kupki od algi iz mrtvog mora i blaženo se osmehuje jer je još jedan savršen dan gotov.

Komentari

živi brzo a hrani se lako...

+

I sto posto mnogo dobro izgleda ! :)

Načisto me upropasti ova definicija. :) +

@hatorimatori: Mirjana Bobić bi stvarno bila previše! :)

zšto mi se čini da se baš povećava broj definicija koje prepričavaju retardirane reklame i da baš te definicje prolaze najbolje?
nusmi

@Rođo: minus zbog definicije ili zato što ti se nešto čini... ili zato što prolaze dobro, a ti voliš da udariš kontru? Ili mi se čini....

Pis'o sam ovo davno. Ali aj, neću da ocenim, fino je.

definicija je solidno odrađena, s obzirom šta sve pišu... al' to ne znači da treba da spuštam kriterije. :D
minus zbog tematike, i ne čini mi se...bilo je definicija sa sličnom tematikom (prepričavanje reklama) i na naslovnoj

I nema bore da dokaže da je sve to plod njenog napornog rada. ;-)

Volela bih da naglasim da ova definicija nije pisana radi prepričavanja reklama, niti se na to koncentriše, već je pisana da bi se opisala žena današnjice kako je vidi potrošačko društvo, razni marketing timovi, itd i koliko to nema veze sa realnošću, jer ako samo pogledate svoje devojke, žene, majke, videćete da nam serviraju gluposti.

Odlična.
Stil pisanja dosta sličan mom, verovatno mi se zato posebno svidela defka. :)

Ti imaš stil? :P

Ti imaš stil? :P

He-he, vickasto :P