Prijava
   

Moderni Robin Hud

Plemeniti čovek koji je ustao protiv "nezapamćeno drskog" ponašanja mladih, kojeg nije bilo "u njegovo vreme". On uzima od samoživih i jakih,i daje starima i nejakima. Alii ne shvata da su njegova "dobra dela " nepotrebna ,i da je "zločin nad starima" (u većini slučajeva) plod njegove mašte.
Njegova "dobra dela se najčešće mogu videti u gradskom prevozu, kada pravi da celom busu bude neprijatno i da što pre hoće da izađu.

-Voziš se pred kraj izlaska sa nekom curom,super ste se proveli, uvertira pred ono što ćeš joj reći,sediš i čekaš dok ne izađete...
(stari dekica ulazi) -Izvinite deco,je l bih mogao da sednem?
-Naravno,izvolite. (ustajete,deda seda)
Robin Hud: Znači ja ne verujem,kakva je ovo današnja Omladina! Pa zar nemate obzira prema starima, kako vas nije sramota? Čovek star, duša mu u nosu, a vi tu sedite i gledate ga! PU! (ceo autobus vas gleda kao da ste silovali dedu)
-ŠKK?

Naravno izlazite sjebani i iznervirani, malo ti je falio da u stilu Brace iz "Kad porastem biću kengur" otkineš sedište i urlaš jer ti je lik sve sjebao :"Evo vam vaše numerisano sedište,pa se jebite sa njim!"

Komentari

da smo kulturan narod, ljudi bi ustajali pa se to ne bi desavalo

Nije ni do ustajanja, već do Hudova +

@cvija A ko ne ustaje? Ja kad god udjem u prevoz, eto ti sedi jedna gomila matoraca i niko drugi u celom prokletom prevozu. I onda se bune kad se nadje jednom u sto godina neko ko nije voljan da ustane. Niko ne pomislja da mozda toj osobi nije dobro ili nesto slicno. Samo kako je nekulturan. Ne shvatite me pogresno, nisam protiv ustajanja, i ja ustajem svima - i matorcima i deci i trudnicama i sta ti ja znam, ali kada cujem to "E nekulturna omladina, ovo ono" dodje mi da vristim. Nezahvalne budale. Uostalom, niko nije duzan da ustane. Ako je nevaspitan, njegova stvar. Okanite se komentarisanja naglas. + za def.

Привлаче пажњу. Мукице. +