Prijava
   

Moje mišljenje

Legalno silovanje (videti: Pravilnik vukajlije). Svoje mišljenje najčešće vrlo naporno, ali temeljno iznose ("držati banku") osobe koje u društvu imaju najmanje da kažu (autor definicije, svakako iznosi svoje mišljenje kada nema šta da kaže).
Iznošenje sopstvenog mišljenja je dug proces, za slušaoce nekada i vrlo mučan i bolan (Autor definicije je viđao specimene koji bi radije išli na test kod urologa, nego slušali šta drugi ima da kaže - što će reći da je iznošenje mišljenja proces obrnuto proporcionalan slušanju; što je mišljenje pliće, to je nemogućnost da se drugi sasluša dublja).
Čovečanstvo je vrhunac u iznošenju svog mišljenja postiglo Božicom Jurić.

A sada - za one nadarenije, primer:

(Kosmos, 2893 godina u budućnosti, neko, negde kreće da iznosi mišljenje preda Autorom definicije, koji u panici kreće da lista autostoperski vodič kroz galaksiju):

- Kuća neokrečena, drva nije spremljena, brašno...ništa ništa ništa... Kako će se ostane živo, videćemo. Lepo zemlju da prodam i da uzmem konopac da se obesim. Braća otišla, niti vode računa omene, ni ništa...kaže danas ćemo sutra ćemo, da samo dođete da vidite ove komšije...vi bi ste se zakrstili i začudili. Je l imam braću il nemam? (kreće setna muzika)...

(razgovor se nastavlja dugo, dugo. U Autoru definicije se javlja duboko nezadovoljstvo. Odjednom, odsvuda se pojavljuje gomila robota koji se hrane nezadovoljstvom. Gomila robota tera Autora definicije da prolazi kroz gomilu vrata i radi formalne i vrlo kafkijanske i nelagodne stvari. Oni vole da su nezadovoljni)

Komentari

готивим кад овако читам 5 минута и ништа не скапирам +

Из другог пута сам успио да проникнем дубље :)
Много ме се свиииџа +++

Јо-ле-и-о, јо-ле-и-о леее!

High on a hill was a lonely goatherd
Lay ee odl lay ee odl lay hee hoo
Loud was the voice of the lonely goatherd
Lay ee odl lay ee odl-oo

Јо-ле-и-о, јо-ле-и-о леее!

zadovoljan dadoh minus