Prijava
   

Monopol na vanzemaljce

Privilegija svetske sile No.1 da na sve stavi monopol , pa i na vanzemaljce. Nije važno da li vanzemaljci stvarno postoje ili ne-monopolisti su monopolisti i slučaj je za njih rešen. Vanzemaljci su posle ratova, tj. opravdane zaštite nacionalnih interesa širom kugle zemaljske, jedan od jačih i sigurno najspektakularnijih pokretača američke industrije. Pri tom se misli najviše na filmsku i vojnu industriju, jer od zlih se treba odbraniti sistemom"ratova zvezda"-čudna koincidencija naziva najvećih projekata u obe industrije. Vanzemaljci su, definitivno,najjače marketinško sredstvo- potrebni su isključivo kao“nakazni loši momci“ koje hrabri i snalažljivi američki narod, a posebno američki predsednik lično uništava i nastavlja da vodi narod Zemlje putem kosmičke demokratije. „Demokratski trend“ je toliko ojačao da se posle E.T.-a nije pojavio nijedan značajniji pozitivac iz drugih prostora. Ranije su se mogli naći članci kako su vanzemaljci, osim jurcanja za predsednikom lično, jurcali i za američkim ženama i seksualno ih zlostavljali- ali toga u filmovima skoro i da nema-ili se javlja do nivoa erotike-jer i američka porno industrija mora od nečega da živi, ima manje troškove za "zemaljske" glumce i više im ostane kao profit.

1.Da li su se vanzemaljci zadržali nešto duže iznad Srbije posle ukidanja ekonomskih sankcija nad Jugoslavijom(Srbijom) i napravili neki skandal veći od poleglog kukuruza i par bačenih crepova?
2.Prognoze kažu da na sledećim američkim izborima pobeđuje žena, pa tek onda vanzemaljci ulaze u predsedničku trku, čiji rezultat još nije lako predvideti.

Komentari

omashih dugme rebalo je da bude +

evo sad opet omashih slovo t

viša sila"vanzemaljska"...;)

a soundtrack za definiciju bi bila sledeća pesma: Roswell 47 od grupe Hypocrisy.
:-)

@zyc, može za metalce, ali setio sam se da je bio i neki narodnjak"vanzemaljac, pravi je muškarac" za one druge-Molim režiju da pusti prilog...;)

hahaha "vanzemaljac - pravi je muškarac" - pa to je fenomenalno.
:-)

Jedne noci po po' noci
Pijan selom htjedoh proci
Al' susreo sam, susreo sam
Susreo sam vanzemaljca

I cim sam ga ugledao
Odmah me je prepoznao
A kad me je prepoznao
Tada mi je objasnio:

'zemljane jarane
Poznanice sa bas-carsije
Nemoj da se strah od mene
Patimo zbog iste zene.'

I cim sam ga saslusao
Odmah sam ga poslusao
Zasto da se ustrucavam
Idem mirno ja da spavam

Kada on sa planete druge
Pati samnom zbog iste tuge
Kada on sa planete druge
Pati samnom zbog zene druge

Zamisli sta bi na ovo rekli vanzemaljci evo ti jedan pozitivan vanzemaljski +