Prijava
   

Moramo ukinuti pesme Ognjena Amiždića u dječijim vrtićima

Zašto da naša djeca slušaju pjesme nekog plagijatora i lopova umjesto pjesme Minje Subote i ostalih starih pjesama za djecu pomozite da se ovaj problem riješi.

Komentari

Nije defka, ali te podržavam.
Stavi to kao temu na forumu... Ili organizuj terorističku organizaciju, ako želiš da stvarno uradimo nešto povodom toga! :D

Зар га пуштају у вртићима?!?!?!?!

хахаха може хвала на подршци и јако се извињавам због моје заднје дискусије

ниси знала за то

Ево ти плус, зато што си испао човек и обрисао оно.

Не. Страхота! Иначе, мушко сам. :)

Jа сам као мали слушао Дебисија и био веома задовољно дете.
То што покушаваш је на жалост немогуће. Мој тата ме је исписао из обданишта, јер су васпитачице пуштале деци на касетама Цецу, Весну Змијанац и Зорицу Брунцлик.
Исписао је и моју сестру десет година пре, јер су њој пуштали Лепу Брену и Драгану Мирковић. То се не може, на жалост избећи - јуче Брена, данас Огњен, а сутра не смем ни да помислим ко.

хвала корлеоне и јNy нисам знао

сутра ће бити Огнјен 2 него морамо то зауставит

Немогуће. Људи то воле.

морамо више правити дискусија о томе правити више група на facebook-u то је једини начин

Брате, ако крава која прди, доноси паре у нечији џеп, тај ЦД ће се пуштати и пре дневника. Неке ствари се не могу зауставити. Смејао сам се кад сам на некој свадби пре 8 година чуо "Вретено" од Ж.Јоксимовића, а нисам ни слутио да ће се 7 година касније свирати "Змија и жаба". Ставите прст на чело....

Требамо добро размислити.
Немојте ми пуно замјерит пошто сам ја хејтер готово свега на PINK-TV
од:Velikog brat,Farme,Ami-g showa,Grand showa и свега осталог што утиче на омладину.

Мржња највише уништава оног ко је емитује. Не заборави то.;)

хвала на савјету види се да си људина

Ја, хвала богу, нисам ишао у обданиште, нити ће моја деца да иду у обданиште.

Не верујем ни да пуштање тог Огњена, или како се већ зове, може много да утиче на једно нормално дете. Ја сам био у тим годинама у најгоре време за нашу музику (кренуо у школу '93), па ипак не видим да сам нешто у тим водама (не слушам ни Снеки, ни Драгану).
Већина мојих вршњака јесте у тим водама, али они спадају у оних 80-90% ретардираних људи у популацији, оперисаних од било каквог укуса, и без слуха за музику, тако да, и да им је боља музика била пласирана, не би данас били ништа бољи.

Једном речју, манимо се ћорава посла.

ti 93 krenuo u školu,a ja se tad rodio i ja sam rođen u sjebano vreme ja slušam rok i metal nikako ovu ciganiju iz granda i pogotovo ovog Oskara.

Па, о томе ти и причам. :) Може неко у много сјебано време да живи, а ако има слуха за музику, пробраће оно што ваља. Исто тако, може неко музички на тебе супер да утиче, али ако си ти природно дудук (као што 90 посто људи јесте), неће бити никаке вајде.

И ја слушам рок и метал. На мене АПСОЛУТНО НИКО НИКАДА није утицао да почнем то да слушам, већ сам сам дошао до тога. Касније сам ја директно или индиректно утицао на своју околину да почну и они с тим.

U mojoj okolini se obicno slusaju cajke da ti ne nabarajam znas i koje ,
a otkad se pojavio ovaj navodni smesni voditelj ljudi su podpuno poludili za njim svi ga gotovo imitiraju,pricaju ko on,pjevaju njegove pjesme to je uzasno,a isto ni na mene nije niko uticao da slusam rok to je bila moja slobodna volja.Pozdrav.

Hm, zamislite samo da u vrtićima puštaju Vomitory ili Vader ili Blood Red Throne :-)
A. može i Morbid Angel pride :-)

ili Rammstein ili System of a down ili Disturbed ili Slipktont tada bi djeca znala šta rade:-)