Prijava
   

Mračnjak

Lik koji 'mrači' okolinu svojim ponašanjem i spikom, takoreći - ubija u pojam, ali ne na način na koji bi vaš ortak to radio (dâ mu se oprostiti), već na sebi svojstven: teme bez poente koje nikog ne zanimaju su njegov glavni adut, njegov put ka socijalizaciji sa nažalost, kontraefektom.
Pravi real life spemer, spem, spemer. Posebna vrsta naprednije verzije smarača sa kojim nije preporučljivo ulaziti u konverzaciju, osim ako ni sami niste jedan od njih :muzika iz Zone Sumraka:
Prepoznaćete ga i na netu po dužim-već-viđenim-komentarima bez niknejma na Blic onlajn, Kurir onlajn i B92.net. Ništa bitno neće napisati tamo. A i koga pak boli kurac da čita članak na temu o proslavi drugog rođendana klonirane ovce Doli. Svašta.

Neka tamo diskoteka, svi šatro pijani. Lik muva curu, potrošio gotovo sve konvecionalne metode i teme, vreme je da se ostavi neki svoj 'pečat'.
- Ouvaj...čitao sam juče baš nešto na netu o jednom jelenu hermafroditu...
- Je'l? I šta onda?
- Paa, ništa. Naučnici ustanovili da je istovremeno impotentna i frigidna životinja hehe, zamisli koji je to bedak.
- ...
- ...
- Ajde ćao.
- Ćao će.

Komentari

Odlična defka pašoni, a primer objasnio. Muziku iz Zone samo zamišljam uz čitanje tela defke, mada ne moram. Odradio sam ja to +++

požutela zona sumraka momentalno pašoni!

A jes uklapa se.
Sećam se i kada sam napisao tu defku.
Baš sam je nešto gotivio tada :)

Ošalovana definicija +

такође, фантастичан сајт! свима топло препочујуем!

Joj, kako sam se iskidala danas! Kupila baba gej rols, i sad kaže ona meni preko telefona: ''Kupila sam ti one babe, nije loše.'' Ja pitam kakve babe? Iskida se žena od smeha dok mi objasni! A ona žena mislila da su babe jer piše ''bake''. jooooooooj hahahhaha

čekaj bre smorka jbeote, omašila si defku bre hahah

A dok ja nađem.... Znam da sam sa tobom pričala, pa samo da ti javim. flafolololo

Takodje preporucujem sajt.