Prijava
   

Mrndžanje

Neartikulisani tonovi koje ispuštaju zaverenici u školskoj klupi dok prepisuju pismeni zadatak od odeljenskog štrebera sa višestrukom devijacijom kičme i parom teleskopa umesto očiju. Mrndžaju i pijane mušteriju kada psuju kelnera i prebiraju po novčaniku tražeći poslednje ostatke socijale koju im daje država u nadi da će taj novac potrošiti na kupovinu najlonskog užeta i posetu nekom od mnogobrojnih mostova. Čin milosrđa koji bi državu rešio bede, a most učinio poznatim po skakaču sa konopcem, umesto po navođenoj raketi koja je srušila ogradu i usmrtila par rumunskih nakupaca krompira.
Sve u svemu zvuci koje može da stvori samo čovek kada ga zadesi neka nesreća.

- Kako se radi treći zadatak?
- Šta?
- Treći.
- Šta bre u peći?
- Treći zadatak, jebem te gluva!
- Petroviću ne mrndžaj, izbaciću vas obojicu napolje.
- Nisam ja profesore majke mi, ovaj kosovar mi nudi neki plac u Gnjilanu, kaže da je nasledio od dede!
- Šta pričaš bre ti?
- Oćeš da ti jebem mater, ko bre kosovar govno autonomaško?! Keva ti se pojebala sa pola severne hemisfere, a meni nešto pričaš!
- Šta mi diraš kevu bre majmune?! Saću da ti izvadim bubrege i prodam ih Tačiju, pička ti materina lopovska!
- Dosta bre majke vam ga doseljeničke, moj ste Beograd našli da skrnavite! Marš napolje, da vas nisam više video u školi stoko divljačka! Saviću pridruži im se, puškica ti je ispala iz čarape a i ti ćeš da ispadneš iz škole.
- Profesore sram vas bilo, napadate jednog iseljenika.
- Uteram ti do krajnika, mrš!

Komentari

Dobra!! Ides u pratnju! +++

Nije loše, ali...

Ovo ti je treći put da objavljuješ potpuno istu definiciju, potpuno neizmenjenu. To nije dozvoljeno. Ok prvi put, praktično je niko nije ni video, zatrpana je govnima i slično. Drugi put kad si je objavio, jednostavno je imala loš skor i obrisao si je. Da si je izmenio, unapredio, dodao nešto novo za ovaj treći, pa da bude ok, ovako nije u redu.

Neka je sad, ali nemoj više to raditi.

o Bože...znači do željenog rezultata

Pošto sada vidim da si za godinu dana na sajtu ocenio ukupno dve definicije, ne znam kako da gledam na tvoje nezadovoljstvo skrom sopstvenih definicija.

Jel tako agi? Dao sam minus bez čitanja!