Prijava
   

Muke danasnjih tinejdzerki

U duhu dvadeset prvog veka, sve je vise devojaka koje pokusavaju da na bizaran nacin vrate modu koja se furala proslog milenijuma. Nenasminkane siparice pokusavaju izaci u grad odevene do grla, naravno samo da bi se razlikovale. Zato su tu, dragi nam roditelji, koji ce uvek dati sve od sebe da svoje cedo izvedu na pravi put.

- Maro, vidi nju, gde li je posla ovakva?
- Stvarno... Jelena dodji ovamo!
- Ali mama, zurim.
- Vuci dupe ovamo!!! Gde ti mislis da si posla tako?!
- Pa sto? Idem sa Mirom da se prosetam do grada samo...
- Ne lazi! Sto posto opet trazis nekog strebera! A sta ako te neki momak vidi takvu? Vidi, ni nasminkala se nisi! Brzo u sobu na presvlacenje, nemoj da se svadjamo kao prosli put kada si krenula u farmericama. Zamisli nju, nisam ja dzabe bacala pare na ona tri minica, i plavi topic.
- Dobro, evo idem...
- I ako te Zare bude zvao da se provozas sa njim, nemoj slucajno da si opet odbila, znas kakva je lepa kola kupio!
- Oooookeeeej...

Komentari

to su uglavnom majke koje su shvatile da im ćerke nisu nizašta pa pokušavaju da ih što pre udaju i skinu s vrata

Najgore je bas to sto ovakvih primera stvarno ima...

jel se slazes sa gore postom

Znam za jedan takav, ne bas isti, ali skroz slican primer.

Ne mogu bas da smestim ovo u neku realnu dimenziju. Mozda zato sto nikada nisam naletela na neki slican primer. Bas suprotno, imam totalno drugacija iskustva po pitanju roditelja blizih/daljih prijatelja.

Лично знам више оваквих примера.

Možda sam glupa, ali nije mi jasno ko je u ovoj definiciji opisan kao nenormalan?
Ako je majka, onda okej, a ako su devojke koje namerno žele da se razlikuju, u tome ne vidim nešto za hejtovanje...
Okej, nije lep prizor videti devojku zakopčanu do grla u bapskim haljinama, ali većina devojaka radi to zbog sebe, ne pronalaze se nešto posebno u minićima i korsetima (mada, korseti su poprilično gotivni, ali jebiga, nisu posebno udobni)...
Mene mama često zajebava za suknje do poda i šalove koje volim i leti da nosim, ali to je pre zezanje nego što pokušava da utiče na mene ili tako nešto.

Kod mene u kraju se još uvek oblači do grla. Ako vidiš neku devojku koja nosi usko i mini i još našminkana ona je automatski kurvica i svi njeni drugovi i drugarice znaju s kim je sve bila. Ima jedna koja je ostala u drugom stanju pa abortirala. Njeni su je potpuno zapostavili i sve joj dozvolili. Iznenadio sam se defkom i ne mogu da verujem da postoje i takvi roditelji. Strašno.

nekako su mi seljacki ti roditelji, devojka valjda jebiga sama zna kako da se obuce, i zna valjda kako ce okolina reagovati na to, mislim kaki su to roditelji jeboga, sta ima koji kurac oni da se mesaju o.O

Danasnji roditelji treba malo vise da povedu racuna kako im se cerka oblaci. Mnogo je teze podici zensko dete jer je ono meta svakakvih ljudi. E sad, ako je dete inteligentno i dobro vaspitano onda zna kako treba da izgleda i kako da se ponasa, a ako je klinka raspustena i sve joj dozvoljeno e tad roditelji trebaju da stegnu obruc, ne dozvole bahatost, produze suknje i kupe majce sa rukavima. Tad mora da se umesaju ako hoce da im dete sacuva i svoj i njihov obraz. Koliko je samo njih uradilo abortus zbog takvog ponasanja, pa se covek pita gde su njihovi roditelji. Neki put i treba da se umesaju.

E jeste, jos samo majka da joj kaze:"Jesam te ucila kako se pusi kurac?"... Ma da.

Sto lupetas sada!! Majka treba da je nauci moralnim vrednostima i ponasanju u drustvu a ostalo ce ona sama nauciti kad dodje vreme za to.
Strasno sta tebi pada na pamet. Pozdrav.

a ako je klinka raspustena i sve joj dozvoljeno e tad roditelji trebaju da stegnu obruc, ne dozvole bahatost, produze suknje i kupe majce sa rukavima.

Nije problem u dužini suknje već u njenom mozgu. Roditelji su sami krivi što nisu sposobni da dobro vaspitaju dete.

Koliko je samo njih uradilo abortus zbog takvog ponasanja, pa se covek pita gde su njihovi roditelji.

Oboje smo rekli isto ali drugacijim recima. Uglavnom sustina je tu i nema vise sta dalje da se prica. Ovako bi mogli do sutra pa bi onda morali da otvorimo diskusiju u forumu na ovu temu :). Pozdrav.

Ljudi, definicija je ironicna... :)