Prijava
   

Multi(č)etnik

Matoro prodano pseto,i pristalica svih režima u proteklom vijeku.
Osoba koja nikada nije pišala uz vjetar,već je poput svakog govneta pustio da ga voda nosi.

Zakleti borac za kralja i otadžbinu koji je pred najezdom okupatora postao nacista,da bi zatim izborio pobijedu nad fašizmom,odbacio sva stara obilježja i stavio crvenu petokraku na šubaru.Sada isti ti klovnovi stoje u crkvama glumeći veće vjernike od samoga Isusa.
Strašno me zanima šta još mogu postati ako ih zdravlje dovoljno posluži?

Komentari

Brutalno!
Palac gore.

DAP(Nacista)-Komunisticka Partija(ateista)-SPS(Srbenda, pravoslavac)-DS(proevropski lik)... ++++, omiljeno...

Minus samo zato što bi takva osoba bila metuzalem od preko 90 godina koji ne bi znao ni kako se zove, a kamoli na čijoj je strani. Ipak, nema sumnje oko toga da ima veliki broj primera među istaknutim srpskim političarima da im je deda bio baja za vreme kraljevine, otac neki partijski drkadžija za vreme Tita, a da su oni u međuvremenu postali veliki demokrate, Srbende i pravoslavci. Sve kontradiktorno i sve zarad ličnog interesa.

sve zarad ličnog interesa

То не би било лоше када се не би очекивало да они раде у општем интересу,а испадне да раде супротно од очекиваног. Али,и они су само људи.
+,наравно.

sam vrh svega što sam do sada ovde video!

Silver nemoj biti bukvalac,lakše mi bilo da napišem za jednu osobu jer da sam krenuo od čukundjeda i tih sranja trebalo bi 100 sati da se sve napiše

Jebitačno! ++++ Omiljena!

Opasno dobra defka.

defka za blic :)

defka za blic

Blic je kloaka za definicije. Ovo je isuviše kvalitetno za taj sabirni centar izdrkotina i govana, da prostite :)

Komercijalizacija jebena,još da počnu čitati definicije dana u sklopu humorističnog programa u grandovim emisijama i onda je game over definitivno.