Prijava
   

muško-ženska prijateljastva

Na ovom sajtu su definisane i najneverovatnije stvari, ali još nisam zapazio da je bilo ko definisao nešto što ne postoji. Evo, ja ću biti prvi! Muško-ženska prijateljstva su najsmešnija izmišljotina koju sam ja ikada čuo. Takva prijateljstva su izmislili oni momci (ali i devojke) koji su gajili prilično velike emocije u sebi i mala muda u gaćama da te emocije iskažu voljenoj osobi.

Komentari

upsiiiii sluchajno sa ti dala - umesto + :S:S ali ewo ti + na swe ostale defke...a da i preporuchujem ti da izbrishesh defke na kojima imash wishe -, zato shto ti smanjuju popularnost...:D:D

Ipak pročitaj Zlatni klin. Gi de Mopasan

+++++++++++ Imas pravo!

Па ја дефиниције нисам стављао ради популарности, него да бих исказао своје мишљење. Баш ме брига што ми ЛДП-овци дају минусе за сваку националистичку дефиницију, баш су ми посебно драге те дефиниције. У сваком случају хвала на савету, јер нисам знао за то.

Ne slazem se sa tobom...

Apsolutno netačno.

Ја не кажем да је моја констатација стопостотно тачна, али су моја искуства, тј. искуства људи око мене била баш таква. Жао ми је што је то тако, јер негде би лепо било имати девојку за пријатеља, али је то неизводљиво по мом мишљењу. Можда сам био мало екстремнији у дефинисању, али суштину сам дао.

Ja sam pola svog života provela sa muškim društvom i pravo da ti kažem puno su mi draži od cura. Imam 2 prijateljice. Muškarci su puno iskreniji od žena.Ma koliko se žene pravile dobre sa tobom, naći će se neka koja će ti zabiti nož u leđa.

Па ја сам мушко, а сама кажеш за девојке то што кажеш и ти тиме само потврђујеш моје речи. Наравно, постоје усамљени примерци изузетних девојака са којима можеш бити чак и пријатељ, али ја то искуство нисам доживео, а није ни било ко кога ја знам. Написао сам ти у оквиру коментара на једну твоју дефиницију да су ми се допале твоје дефиниције и да имаш леп смисао за хумор, али не знам да ли си видела. Све једно, поздрав за тебе.

Jebi ga, onda sam ja usamljeni primjer izuzetne djevojke. :D

Могуће. А одакле си ти, изузетни примЈеру дЈевојке?

Nije tako uvek ali moram priznati da cesto jeste i to me nervira.
Mozda i ne bi bilo tako da muski nisu konstantno toliko zagrejani (iz mog i iz iskustva ljudi u mojoj okolini, uvek su muski ti koji hoce VISE).

ма каква црна пријатељства, кад тад то пукне или прерасте у нешто више нема средине, која се може одржавати, или прекид или секс. једино кад је један од пријатеља хомић или екстремно ружан.