Prijava
   

Muško-žensko prijateljstvo

Ne može baš nikako da postoji dok se ne desi da muški član ne oslovi žensku sa nečim od sledećeg: ''kretenu, majmune, retardinjo'' i slično. Nekako je normalno da to bude komunikacija među drugovima, ili drugaricama ili da drugarica oslovi druga tako, ali obrnuto nikako. Ako se ta blokada koju su ti usadili vekovi vaspitanja prevaziđe, e onda je to tek stvarno muško-žensko prijateljstvo. Oboje ste jednaki! Do tada je to bila neka bliskost koja se nije razvila u nešto zbog mudoblokatora, ali ako čuješ bradatiju polovinu da ti kaže: ''E, koji si tenkre, pa ne radi se to tako'', ženi, pardon, udavaj to odmah, ili bar probaj duradiš nešto, a ne sve da svaljuješ na ovu ionako nefunkcionalnu državu! Država duradi nešto! E, ne, nego ti uradi nešto. Ne postoji muško-žensko prijateljstvo? Kako to? Ja to nikad nisam kontala. Šta sad to znači? Bračni drugovi nisu prijatelji, momak i devojka su momak i devojka, a nisu prijatelji? Koja logika.

-Pa, ne tako, idiote jedan, ne znaš ni... Jooooooj, ne mogu da te gledam! Daj mi to! Ne zaliva se ozleđena biljka tako obilato! Vidiš li ti, čoveče božiji, kako li te taj bog napravi, da nema funkcionalno lišće? Tera samo ovaj jedan? Pa 'oćeš da mu ugušiš koren vodom, nema perspiracije bez lišća, a bre...
-Ja kreten? Ma, ti si kretenčina tri puta veća, ništa ne znaš! Ni čizme ne znaš da navučeš! Ja bre tamo pljačkam one nalickane Maksimuse i Flavijuse što skidaju dlake sa dupeta, a ti si mogla bar malo jači otrov da mi spremiš da im inficiram potoke. Idi beri velebilje! Ovo nas samo Lada može da spoji.

Komentari

коначно једна дефка о мушко-женским пријатељствима да сам дао плус, све је истина ололо
може и омиљена

Nešto kao Alister i Morigan. xD :)

хехехе баш то, само што је то кретену и остало више с друге стране :9

пу бемти ни смајли не могу да направим како треба

Nisi znao da i taj smajli postoji? To ti je oblizujući smajli. :) :9 Vidiš? :)

види, види :)
:9
кул :)

Izgleda malo perverzno lolololo

E, gde si Džordi? :9 lololo

ма ево као учи се...
сад ми све у глави јебена професорица латинског са оним својим педофилским осмехом како ми црта тај смајли по домаћем јееботе лолололо

Phahahahahaha, mogu samo da ti predajem biologiju... Ili hemiju. lolololo Još gore. :9

Uči, i ja se rasturam, mora se. :) :9

Штас ти нека докторка? :) све лепше од лепшег, нема шта :9

MA neka sa tableticama, apotekarka, trovačica, te fore. :9

уф, значи није се зајебавати с тобом... :9

Koi ste vi perverznjaci bre?
:)))
+++

Ови из примера к'о да су јаче наварени:Д
+++

А да, морам да констатујем да је аватар исти као онај од јуче:ДДД

Hahahaha, nemam vremena da menjam, nemam vremena da se okrenem, zapravo. :)

Ne postoji muško-žensko prijateljstvo? Kako to? Ja to nikad nisam kontala. Šta sad to znači? Bračni drugovi nisu prijatelji, momak i devojka su momak i devojka, a nisu prijatelji? Koja logika.

Logike bez +