Prijava
   

Na Štirovnik da ga sahrane

Štirovnik - najviši vrh planine Lovćen.

Kako predanje kaže, pošto je mitropolit Petar II Petrović Njegoš odabrao Jezerski vrh kao mesto svog večnog počinka, upitan je, zašto se nije odlučio da bude sahranjen na najvišem vrhu planine.

A Njegoš, u svojoj mudrosti, a držeći se zaveta skromnosti svog duhovnog zvanja i šmekerluka generalno, odgovorio je da mu je namera da Štirovnik ostavi praznim, da čeka nekog još većeg od njega, da pošto ovaj zaduži srpski narod, tu, kao i on, ostane da bdi nad morem i brdima Crne Gore.

- Sinoć u Top Hil, pjeva Nataša Bekvalac ja se probijem do bek stejdža ufatim je reko mala đese kupaš, ovo ono, oli da ti pokažem što je junačina. Ona vamo tamo. Odvedem je u Splendid izjebem je ka budalu, kuka, zapomaže, ne zna što će činjet. Posle je ušuškah, ostavim joj za taksi i pođoh na rulet.
- Aooo jesi kralj, još malo pa na Štirovnik da rezervišeš!

Komentari

иначе, никад нисам чуо да се ово користи у црној гори само ми пало на памет данас, па ето имате благослов да уведете пошто је реално до јаја.

Lepo si povezao. Sad ćemo da vidimo šta imaju da kažu junaci.

Црногорски лоби на Вуки је досадан...али јак.

Uporni su i pravedni. Dobro, ne baš svi.

јуначине су то препознаће намјеру.

иначе препоручује се читање дефиниције по црногорски.

hehehehe, sad još bolje!

ne znam što bih ti rekao. evo plusa.

па речи нешто не зајебавај?

bolja je od ove na naslovnoj. nije usiljena.

Na Štirovnik je pobodena televizijska antena... što je donekle i realno, jer više gledamo Pink no što čitamo Gorski vijenac.

хаха тај фазон