Prijava
   

Nagli pad IQ-a

Urgentno i akutno stanje. Niko nije pošteđen. Javlja se kada subjekt biva izložen stimulusu na koji je posebno osetljiv. Manifestuje se čudnim poglednom, neartikulisanim kricima, ponavljanjem istih reči, stvaranjem bala na uglu usana, nemogućnošću rešavanja najjednostavnijih problema. Ukljanjanjem stimulusa IQ se vraća na normalu. (koliko god poražavajuća ta normala bila)

Za žene kritični stimulusi su: bebe i ostala mala slatka deca ( Ponavljanje reči 'Pa ko je veliki bata-seka, Slatkica...), cipele na rasprodaji...
Za muškarce: Zgodna pripadnica ženskog pola, onda utorak i sreda u 20.45 svake druge nedelje, gol voljenog tima. (vraćanje na normalni IQ nesigurno)

Komentari

Evo jedne za odabrane.

Права навијачка, тако треба!

А што сви мисле да само мушкарцима пада IQ кад види добру женску. Ја баш мислим да женама успаљивање много жешће утиче на мозак. Жена кад се успали, она подивља. И ако је неко не задовољи, одражава јој се на нервној бази и може да буде јако деструктивна и опасна.

Мушкарци много лакше контролишу успаљеност.

Misliš, mnogo brže? :)

Kakav si ti ekspert,ccc!

Misliš, mnogo brže? :)

Или то, да. :)

Samo to. Ali je zato upala IQ-u ozbiljnija.

Kakav si ti ekspert,ccc!

Само сам реалан. Ево, сећам се своје младости. Кад год бих се наложио на неку рибу, а она није хтела да ми да, ја бих га само, с опроштењем, издркао и после бих и заборавио да сам се икад ложио на њу.

С друге стране, сећам се да су ми све рибе с којима нисам хтео да будем смишљале неке подлости, тј. како да ми се освете што сам их оставио, с опроштењем, непроџаране.

Џими, боготац!

Џими, боготац!

Па, заг нисам у пгаву, бгате?

Брате, нећу да га будим, преморен је, али знаш да би ти се Ђуле сад сагео на ово! Уосталом, причали ти и ја на ову тему, још увек ми у глави одзвања 84 % :)

dzimi, ovo je samo kratkorocna neuracunljivost :)