Prijava
   

Nagrditi se

Iako ima dosta tumačenja ovog izraza, na jugu označava isključivo nabadanje u predelu guzice, preporučljivo na neki falusoidni (da ne kažem kurcoliki) predmet. Taj ubodni predmet ne mora biti ni ogroman ni zašiljen, dovoljno je da je uspravno i tvrdo. U svakom slučaju, izaziva grohotan smeh svih prisutnih, uglavnom zbog izraza lica žrtve.
Sinonimi (manje-više): načporiti, natakariti, rčkati...

- Šta ti bi, batice?!
- Jao, ništa me ne pitaj...
- Moram, Savio si se u struku, sedaš samo gde je meko, a i tad na kant, bolna grimasa i čudna izbočina u predelu rča... Da nisi greškom pijan svratio u neku Plavu Ostrigu?
- Ma jok.
- Pa, kako se onda tako nagrdi?
- Znaš Jocu? E, onda znaš i da otišao da ruši onu staru kuću u dvorištu...
- Ti otišao da pomogneš, da radiš?!
- Ne, bre, kao moralna podrška i savetodavac! I bio ja tamo, sve lepo i fino, proglase oni pauzu i da se drmne pivce. Ja, narafski, da se pridružim, priđem, a Joca mi pokaže jednu staru letvu da na nju sednem.
- Nemoj da pričaš da bio ekser!
- I to onaj starinski, dugačak, od kovanog gvožđa, četvrtast, zašiljen i rđav! Nagrdih se za sve pare! I kopče i tetanus! A oni da umru od smeha! Da me jebeš po sred guzice ako mi nisu namerno tu letvu podmetnuli!
- Neka, hvala, ponuđen k'o počašćen. Dosta ti je za sada.

Komentari

Neka, hvala, ponuđen k'o počašćen. Dosta ti je za sada.

Neka hvala, drugi put lololo
Stisno enter greškom.+

Stisno enter greškom

Ne sekiraj se, neću raspričati okolo :)
Hvala

podseti me defka na scenu iz Kusturičinog filma "Crna mačka, beli mačor", kad stavljaju opklade na onu debelu prevačicu dal' će uspeti da izvuče ekser iz drveta dupetom... lolololo +

Baš fina defkica.