Prijava
   

najbolje drugarice

Osobe najsposobnije da jedna o drugoj pričaju najveće gadosti iza leđa, da otimaju momke, osećaju zavist i mržnju 24 sata dnevno i da se na kraju smeškaju jedna drugoj u facu uz kaficu dok ogovaraju treću najbolju drugaricu.

-Ne mogu da verujem! Ti si mi najbolja drugarica i ovako si mi zabila nož u leđa!
-Ti si meni prva zabila nož u leđa!
-Ovde se ne radi o tome! O tome šta sam ja tebi uradila, pričaćemo kad ti budeš imala PMS! Ovo je mojih pet minuta! (sa tendencijom da postanu 2 i po sata)

Komentari

Можда неке зиљаве најбоље другарице... иначе ти дефиниција нема много смисла.

Ma znam ja ekipe devojaka koje su sasvim normalne, ali jedna prema drugoj su kuku lele. A kod mene često stvari nemaju mnogo smisla, zato se zadovoljavam malim količinama smisla rastvorenim u koječemu što mi padne na pamet :)

Bože Gospode ne mogu da verujem :))) Svakakve devojke znaš, vala baš.

Meni zvuči poznato, jerbo su mi skoro sve drugarice koketne( s kim si takav si iliti sličan se sličnom raduje ;) i nijednoj ne bih ostavila svog čoveka na čuvanje. Ne jednom su pokušavale neke stvari kao u filmovima B produkcije, ali šta ćeš, moje su. Da prekinem sasvim druženje, ne ide, neke od njih znam ceo život, hvatale su me kad sam padala, učile me da pijem, posećivale kad sam operisala krajnike..jebi ga, družiš se, ali si uvek na oprezu.

Ha!
A sestre?! Skoro da je pravilo da ćeš ukoliko si u šemi sa jednom,ona druga sve da učini da te i ona proba...što ne bi i drugarice.
Makar ja imam takva saznanja :-)

Zato se uglavnom druzim sa momcima. Ako neshto imaju reci-najcheshce ce reci u facu...
Imam jednu najbolju drugaricu zadnjih sedam godina.

Ja se smatram bogatom onda žirafko... imam samo dve-tri dobre prijateljice (da smo zaista bliske, ostalo društvo mi je muško), ali više bih brinula da ga ostavim drugu na čuvanje nego njima. Nisu mi drugovi gej, nego sumi drugarice normalne i pravi prijatelji. :)
Sem toga, moj dragi nije nešto prevrtljiv, imamo dogovor, dok šljaka-šljaka, kad ne šljaka-ćao, tako da nemamo razloga za međusobnu glavobolju... to je užasno ako vas dvoje ne verujete jedno drugom... ja bih se smorila i rekla ćao na tvom mestu

Pazi,niko tu nema ništa protiv onog drugog,makar ja tako mislim("Jer sam tako u mogućnostiii" :-)).
Ja na to gledam kao na lizanje sladoleda.Ti sama lizuckaš sladoled i praviš zazubice drugima i normalno je da te neko pita "E,daj jedan liz?".
Samo što ovde i ne mora da pita :-)

I jesi bogata: ), jer u osnovi ljubavi jeste poštovanje, a koren poštovanja bi trebalo biti poverenje. Naravno da je danas čudo imati iskrene prijatelje i zdravu vezu, pa imaš čime da se ponosiš. Ja imam izvanrednu mušku ekipu i sa njma bih na kraj sveta. Umeju oni tako povremeno kao da me muvaju, ali to je više zezanje, inače su mnogo dobri momci. A što se tuđeg partnera tiče, ja to posmatram kao nešto što nije moje i ne može biti, ali sam po svemu sudeći danas u manjini:(
I da, vežbam da kažem ćao, jer vidim i sama kako stoje stvari:( ali isto ti hvala na podršci i dobroj nameri: )

Kurde, ti bi kanda nešto slatko? : )