Prijava
   

Najbolji drug

Najbolji drug je titula koju često ponese sasvim prosečan lik zaljubljen
u neku od najboljih riba u školi (kasnije i na poslu ili zgradi ).
Njoj je uvek je na raspolaganju, da je sasluša, da bude rame za plakanje, da je razume i uteši. Na njen poziv će doći i u pola noći, a ona će plakati zbog nekog drugog, a "najbolji drug" će patiti tiho i čekati svojih pet minuta.
U najvećem broju slučajaeva tih pet minuta nikada ne dođe jer on je samo ipak "najbolji drug". Ne mogu se voleti strasno i ludo kao što to zahteva prava ljubavna veza. Ostaje im za utehu da ih dotična osoba stvarno voli, ali samo kao brata.
Na kraju krajeva, vreme izleči sve rane, a "najbolji drug" nađe svoju suđenicu koja će prilikom neke svađe imati svog najboljeg druga koji će je razumeti, tešiti i ...

Posvećeno svim najboljim drugovima. Budite i dalje to što jeste jer ste najbolji deo života svakog devojke.

Komentari

ej, a stvarno je ovo najtuznija istina najboljih drugova :) oni se nadaju da ce jednog dana imati devojku, nemaju muda,cirka jedno 3-4 godine to da kazu, i na kraju kad kazu, dobiju ...znas vec sta, da izbiju oci :) a te devojke se stvarno nadaju da imaju iskrenog i dobrog druga, ali onda shvate da je vrag ipak vrag, i da on eto uvek ondese salu :) :)

+++

Ne postoje musko zenska prijateljstva,barem sa muske strane ako je devojka iole privlacna...Sa zenske strane postoje muski drugovi.

Stvarno je teko. Baš si ovo lepo odabrao.

Baš sam romantičan, jel da?

Да ли у највећем броју случајева тих 5 минута не дође??? Моје искуство ми није дозволило да те плусујем на ову деф., иако је тема вешто обрађена-али се са закључком не слажем.

To je tvoje neotuđivo pravo Tome. Cenim svako mišljenje ako je izrečeno u lice.