Prijava
   

Najgori smradovi..

Režija sms-četa na lokalnim televizijama, koja poziva na druženje i dopisivanja, iako poruka košta 50 din+PDV,(a njima džabe) ili tiltuju maloumne vlasnike mobilnih telefona, tako što im ne puštaju pesmu koju su im isti zatražili, i teraju ih da im šalju što više poruka.... Zloupotrebljavaju njihovu ziljavost ili glupost i tako stiču protivpravnu korist...
I oni mogu uvek svakom odmah da ''spuste'' i svakog da sjebu, jer tebe par poruka košta 1000 din, a njih, funjare, košta kurac....

Komentari

Pa dobro, glup je onaj ko se primi na to. Smradovi postoje i uvek će postojati.

"J razmak tekst poruke", jel na to misliš?

+

pa jeste glup onaj koji se prima na to, ali nije lepo to što oni lukavo nagovaraju da im se šalje više i više poruka
definicija je odlična!
++

Svako ko je dovoljno retardiran da salje poruke u program,zasluzuje da se tako ponasaju prema njemu.

Jashta, ovo je tipicna "ovce su za shishanje" situacija. Treba zaista veliki koeficijent kretenizma da bi se neko primio na taj chat. Lokalnim televizijama nek je na chast sto to rade (em zarade, em 1 zaposleni odradjuje sate programa), ali da nema budala koje se primaju, ne bi bilo ni SMS chata.
A sama "rezija", tj taj jedan lik, montazer-tonac-reziser-arhivar, najcesce to ima u opisu posla. Nije on smrad, nego mu je receno da to tako radi (kako bi, jelte, navukao sto vise pacenika da placaju). Uzmi u obzir da pri tome radi nocu, za platu od dvesta pedes' evra, koja kasni. (ne, nisam taj, ali zvuci poznato).

Zamlacujuci budale, verovatno za jednu noc zaradi celu svoju platu... Ali gazda nekako uvek nema da plati bas onda kad treba. Jbg, treba iznajmiti sobu u motelu da se kresne nova voditeljka narodnjackih muzickih zelja.