Prijava
   

Najlonska kesa

Svetski neprijatelj broj jedan. Ne, to nije atomska bomba, to nije globalno zagrevanje i to nije sve niži kupovni standard i sve veći broj gladnih u svetu. To je čuvena najlon kesa.
Taj zaključak je izveden iz mnogih akcija velikog broja organizacija i pokreta koji se bore protiv ove demonske naprave. Razlog je jednostavan, kupiš hleb, oni ti ga stave u najlonsku kesu, pojedeš hleb, ostane ti kesa, baciš kesu, kesa odleprša iz kontejnera i odleti putem pasata sve do Kine, tamo se zakači za drvo bambusa, panda krene da halapljivo jede bambus, ne uoči kesu, zagrize je, ona se pandi uvuče u dušnik i panda umre. I tako pomre čitava populacija pandi, a pande kao bitna stavka u lancu ishrane i uopšte bitna stavka za čitav ekosistem dovešće svojim izumiranjem do potpunog poremećaja istog. Koale će pomreti od tuge za pandama a prerijski kojot će vest o smrti koala primiti na jako loš način pa će i njegova populacija izumreti. A mi bez kojota smo realno svi najebali.
Zato ne bacajte kese, bolje pomozite Severnokorejcima da naprave atomsku bombu, manja je šteta.

Komentari

plus bate,al mojne da umre panda,greota :)

Hahahaha ko jebe kojote, samo da nam ptice Drkačice ostanu.

...jel' ovo trebalo da bude smešno? -

Ne seri, brutalna je! :D
+

ja sam se slatko nasmejao kad sam je pročitao

KAKAV PANDANSKA DEFKA! ALAL VERA!

strajo, svaka čast. 'ajde to što pojma nisam imao ko piše, nego što mi je toliko bila dobra... odlična, stvarno. i omiljena.

Hvala na pohvalama, drago mi je da je ispalo kako sam očekivao.

A one biorazgradive kese iz Maksija? :D

Dobra ti je defka, i ne bi mi bilo žao da pande pomru. Zaslužili su jer su neverovatno glupe životinje sa nula posto instinkta za održavanjem vrste. Imaju isti metabolizam kao medvedi (koji su se, pak namnožili jer nisu probirljivi sa hranom i jedu ostatke što ljudi bacaju, pored svega ostalog), što znači da dosta teže vare vlaknastu hranu tipa bambusa, ali ipak, mrzi ih da pronađu alternativni izvor hrane, već se drže bambusa kao pijan plota, iako im sa tako slabim varenjem istog trebaju tone dnevno...

Svetski neprijatelj broj jedan.

што волим кад после прве реченице дам плус...

Tebi je baš bilo dosadno... :) +

pa onako, solidno dosadno :)

jebeš pandu pandanu