Prijava
   

najveci hitovi

To su pesme koje najvecim fanovima uglavnom idu na zivce...

A: A sta slusas, koja ti je omiljena grupa?
B: Queen
A: Jao, ja bas volim onu njihovu "We are the champions"
B: Da...(kolut ocima, a u mislima-bas si "do jaja" muzicki obrazovan")

Komentari

Tačno, ali to je zato što su "najveći fanvovi" po definiciji ufurani, jer sama riječ fan je skraćenica od fanatik, a možeš mislit šta je tek onda "najveći fan". A ko može da ospori kvalitet pjesme "We are the champions"? Pjesma je sjajna! Mada je puno bolja "Bohemian Rhapsody".

"Smoke on the Water","ANother brick...","TNT"....itd itd.+

Champions i We will rock you, je preisfurano, i oni imaju toooooliko boljih pesama.
Mada, neki bendovi imaju izkomercijalizovane i isfurane pesme, koje si idalje nenadjebivo dobre. Light my fire i Break On Through, od Doors-a, npr.
PS: Iskusni, ja obožavam pesme koje si nabrojao. :P

Da, ali pravi fanovi uglavnom vole one pesme za koje ne znaju bas mnogi i koje nisu na uzem repertoaru. BTW i ja volem "Champions", a to da jeste stvarno hit govori i cinjenica da cak neko ko slusa narodnjake je bar jednom u zivotu cuo, ako ne i zapevao (posle utakmica raznoraznih)

Vole I te pesme...
Samo smatram da je glupo mrzeti neke lepe pesme nekog benda iz neko glupog eliticizma... kao, "time su se prodali" "Zašto su se prodali?" "Pa to bre svi slušaju"...
To mi je debilno. Pesmu treba da voliš ili ne jer je to tvoje mišljenje, a ne da se razlikuješ i smatraš boljim, ili šta već...

Daj jebote, ovo prepisan dijalog od danas. Samo je drug odgovorio "We will rock you". :) Mada nemam nista protiv tih pesama. Kojom logikom se dolazi do zakljucka da je losa samo zato sto je poznata?
A da, "Show Must Go On", ta izuva. :))

Pa ne kazem da je losa, samo ima los rejting kod fanova...ah da..."Show must go on" me uvek rasplace, kao i "Mother love"