Prijava
   

Napiti se od jednog piva

Svi znamo kako u društvu prolaze momci koji se napiju od jednog piva. Oni su još jedan od predmeta ismevanja svakog člana ekipe koja uvek "pije od dva sata", i ima dooobru diznu. Međutim, jeste li se ikad zapitali da je to zapravo Božji dar? Zamislite tu blagodet po kojoj se možezete olešiti za manje od 100 dinara. Ne morate svakih pet minuta trčati u wc i ne morate lokati kao sumanuti da bi postigli željeni efekat. Ujutru kad se probudite, glava vam neće toliko pucati, i vrlo lako možete nastaviti započeto. Mislite o tome!

Ali ja ipak ne spadam u ovu grupu osoba :)))

Komentari

Koliko sam samo puta mashtala o tome....Znam jednu trebu koja se napije od pola piva, u stvari, obeznani se...Prvo sam se smijala, a onda sam shvatila da to i nije tako loshe...

Kod mene je sledeca situacija...obicno mi je jedno pivo u popodnevnim casovima,sa smor drustvom,dovoljno da ukrstim ocima.Doduse,ima trenutaka ,kada sam super raspolozen i kad mogu da popijem jako puno i to desetine(malih)piva,posle cega ujutru,proklinjem i sebe i pivaru,koja je napravila to jebeno pivo.
Salu na stranu,od kada sam poceo da radim,sto je bilo pre nekih deset godina,izgubio sam kondiciju i jako male kolicine pica su mi dovoljne da se napijem.Nekada za taj efekat su mi bile potrebne,mnogostruko vece kolicine pica!

Alkohol je droga kao i svaka druga. Vremenom izaziva zavisnost i potrebna je veca kolicina da bi se napili, tako da brze uhvati onoga to redje pije zato sto njegov organizam nije razvio toleranciju.