Prijava
   

Naramenice

neki sundjer, koji su zene osamdesetih stavljale na ramena, da bi izgledale kao ragbi igraci.
i pored teskog navikavanja mnogih mama da stanu pred ogledalo, i kazu, da to sam ja, zena bez sranja na ramenima,bez sitnog minivala ,bez dubokih farmerki,sakoa do kolena i suknji na falte, izgleda da je neko opet resio da prepuni butike tim modnim promasajima, i da se taman odviknuta mama, tripuje kako je ipak bila moderna i lepa.

Komentari

daaaaaa! užas! ja se već nekoliko godina unazad pribojavam da će ponovo ovladati svetom, al' srećom ne uzimaju maha (iako se '80. svesrdno guraju nazad, nije toliko strašno)

a stavljaju ih i u brus...majke mi...video ja vise puta...pomislis "auu, koja sisa"...al' kad skine brus ispadne brdo naramenica iz njega...+

hahahahah ja sam imala drugaricu u gimnaziji koja je gurala vatu u brus, pa nikad nije smela da ga skine za vreme koitusa sa dečkom! hahahhaha koji je to kreten od devojke bila...

ja to prvo skidam...jednom rukom...znas kako sam se izvestio, uvek se zacude..."kako bre to"...i onda tako iznenadjene...:))

heheheh godine i godine iskustva! i? šta uradiš kad skineš? pričaj mi još... baš me zanima!

pa kad poispadaju ove naramenice nista...zapalim cigaru i odem kuci...a ako nema naramenica...eeeeeee...:))

hahahahhahahaah zamisli tu scenu jbt! kako ispadaju naramenice, a ti sa nevericom shvataš da riba nosi sise iznutra! i sve to u slow motionu!