Prijava
   

Naravoučenije

Najzabavniji deo basne u kome leži poenta iste.

Grickao jedan crv neki list i uživao. Nije znao da njega gleda vrabac. Vrabac je mislio ovako:" Sačekaću da crv pojede list pa ću ja da pojedem crva i tako ću se više najesti." Međutim. Vrabac nije znao da ga posmatra maca. Maca je razmišljala ovako:" Sačekaću da crv pojede list, pa da vrabac pojede crva i onda ću ja pojesti vrapca.Tako ću se najviše najesti."
Posle izvesnog vremena crv je pojeo list, vrabac je zalepršao i u trenu pojeo crva. Maca je skočila hitro na vrabca, ali je on uspeo da pobegne na vreme. Maca je promašivši vrabca izgubila ravnotežu i upala u bure sa vodom.
To bi bila ta basna. Naravno postoji i naravoučenije, ali ako želite da ga saznate biće u komentarima.

Komentari

Što je predigra duža, maca je sve vlažnija.

hahahahahha, super.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++