Prijava
   

Narodnjaci

Narodnjaci su, paradoksalno, zasticena vrsta ljudi, mada UOPSTE nije ugrozena. Najcesce se mogu naci na teritoriji X- YU republika, mada postoje egzemplarni primjeri i u ostalim krajevima Balkana. Narodnjaci se odlikuju sposobnoscu da izvedu citav spektar neartikulisanih tonova. U vecini slucajeva te nevjerovatne izvedbe snimaju na kompakt CeDe-ove, a ne rijetko i na DaViDe diskove, koje posredstvom eminentnih, RENOMiranih i GRANDioznih produkcijskih kuca, pustaju u slobodnu prodaju. Koeficijent uspjesnosti se dobija tako sto se procenat populacije koja na prvo slusanje primi sve blagodeti novih TURBO EXTRA HIT hitova, podjeli sa velicinom teritorije na kojoj ta populacija obitava, a koja se najcesce naziva publika. Time se dobija ZAGLUPLJIVANJE po METRU KVADRATNOM.

Lepa Brena podari 10 hit songova vaskolikoj populaciji od Vardara pa do Triglava, te publici u rasijanju od Toronta do Sidneja. Tako se ostvaruje ZAGLUPLJIVANJE po KUGLI ZEMALJSKOJ, sto je neprikosnovena vrijednost koeficijenta uspjesnosti.

Komentari

Ovo je genijalno!Plus.

ja samo neznam kako moze biti egzemplarni primer, al ajde...

Glupost...ko nece da ih slusa-ne mora....Neartikulisani tonovi??? Hmmm...pa tu bi trebala biti napravljena podela,zaista ima ljudi sa neartikulisanim glasovima,ali ima i onih koji odlicno pevaju,BEZ OBZIRA na njihov uzasan izgled...:))))