Prijava
   

NASA

Kompanija za pranje i zgrtanje para. Sklepaju nekakvog robotića sa šest točkova, snime ga kako se kotrlja po Nevadi, odrade par slika u foto - šopu, puste buvu kako su otkrili vodu na Marsu i opravdaju tih sedamnaest milijardi što su makli od poreskih obveznika. I svi srećni.

A šta, nije?

Komentari

a jeste, mada ja podozrevam da su i ti snimci sa CGI, da čak ni tog robotića ne naprave :)

Tako je +
Golf 2 bi jedva do na Mars izdržo, a ne neki robot na točkiće.

Pa ne - što ti kažu, to ti je. A moramo valda verovati televiziji, zar ne? Naime, postoje vrlo ugledni i zajebani naučnici koji tvrde da sve te stvari koje objavljuju kao velika otkrića baš i nisu izvodljive. Gledam sad ovo što je Koreja objavila kako su poslali čoveka na Sunce, i kako se ljudi širom sveta sprdaju na račun toga. Kakvi smo mi u stvari teletabisi!

Možda zemlja nije čak ni okrugla?

Možda zemlja nije čak ni okrugla?

Dobro, nekad se vjerovalo i u ovo, što da ne?

Ovo nije tačno. Slon je veći od kornjače bar 3 puta.

Jebem li ga, ne znam. Tako se nekad mislilo. Samo fali ona zmijuga da more opkoli.

A pajz sad ovo - znam jednu osobu koja smatra da je sve što znamo o Kim Džongu ustvari paklena zapadnjačka propaganda i da ama baš ništa od ovih korejskih nebuloza koje nam se serviraju, nije istina.

Ameri bar prikažu u dobroj rezoluciji ono što urade, za razliku od naših političara, koji bi našu istoriju i ekonomiju (to dvoje je kod nas isto-krv, glad i otpor prema ikakvom napretku) mogli prikazati samo kao 8-bitnu grafiku od par sekundi, a ni to ne znaju.