Prijava
   

Nastavnik ,,prijatelj"

Onaj nastavnik koji hoće da bude kul kad predaje i da se ,,druži" sa đacima,ali nije nimalo prijateljski nastrojen kad pita ili daje test.

Predavanje: I tako je Dušan Silni pokorio svet uz pomoć ermaksa. Jer bio je velik baja,poput našeg Nikole,zar ne? (smeh u razredu)
Propitivanje: Šta si ti,Nikola,učio? O Dušanu Silnom,kako je osvojio svet ermaksom. More klinac,naš'o si sa mnom da se šegačiš,jelte? E,pa evo tebi jedna masna kečina,da vidimo jel ćeš opet da se praviš mnogo pametan. (muk u razredu)

Komentari

Pa dobro, nisu baš svi nastavnici takvi ;))) ali poznato je ovo +++ LadyHistoryyy ;)))

Slažem se,ali većina koju ja znam je takva. Hvala Amelie :D

u potpunosti se slazem s ovim..stalno se prave duhoviti a kad mi pokusamo..''xaxaxaxa nikad nista gluplje nisam cula u zivotu..evo tebi 1''..al kod nas ima i dosta pedofila koji salju zadatke za zavrsni ako se dovoljno izazovno obucete..xD da se vratim na temu + :)

Zahvaljujem na pljusu :D Šteta što se dosta nas pronalazi u ovome. J.J tako i kod mene,mi smo glupi kad se šalimo i pljušte kečevi samo tako,ali oni kad su prosti i kad preteraju,nema veze,može im se,zaboga oni imaju fakultet,a mi ne i tako te priče. Kod nas nema pedofila na sreću :) Al su strogi ko u manastiru.Ne zna čovek šta je gore.

iskreno Lady, polovina taj fakultet moze da okaci macku o rep..ne znaju da predaju a predaju u sk od ''nacionalnog znacaja''..iskreno sramota..ja sam pocela da kuliram te profesorske ispade..tipa oni odvale nesto sto je njima smesno a ceo razred mrtav ozbiljan..i utom i oni ucute pogledaju nas sve i prave se da nista nije bilo xD tako da..u koju sk ides?