Prijava
   

Natasa Miljkovic

Od svih idiota i retarda koji su se i jos uvek se motaju po raznim televizijama,ona je ,ubedljivo ,najgora.Da stvar bude gora,nju mi placamo da sere na drzavnoj televiziji.Toliko netalentovano stvorenje nisam odavno video i po kvalitetu njenog rada,mogu da je uporedim sa Karleusom ili Darom Bubamarom.Mnogo voli da se bavi sa ozbiljnim i teskim temama u koje se razume kao Marica u kriv kurac i toliko je povrsna da to boli.Predpostavljam da je Tijanic krese i da je to jedini razlog sto je na tv-u i nadam se da kad svinju budu skinuli sa RTS-a da ce i ona da ode u nepovrat.Dokle ce bre svalerke i kurve politicara i ostalih budza da na seru na drzavnoj tv?

Prica mnogo,a sve glupo.....

Komentari

Ovako profesionalan hejt odavno nisam vidio!

Nagrdi ženu bez razloga...A to što je lepa ne znači odmah da je kurva!

to sto kazes vule covek nigde nije napisao, lepo je objasnio zasto je doticna persona APSOLUTNI RETARD, nigde nije spomenuo njen fizicki izgled (koji btw po meni i nije nista specijalno)
slazem se sa definicijom, svaka cast! ona je dobra za pisanje clanaka u zenskom casopisu a ne za ozbiljne teme kojima se bavi! + od mene

Ona je potpuni amater,koji se nalazi u poziciji koju bi trebalo da drzi neki pravi novinar.Mora da ima picku od zlata,kad joj je ona svinja dozvolila da se razvlaci po Nacionalnoj tv.Drugi razlog ne vidim,posto je apsolutno netalentovana...

Sve su izvrnuli na tom RTS-u:
Kazu - Javni servis i nasa kuca, a treba Javna kuca i NAS SERVIS!

Jbt, serviraju nam racun uz rn za struju, placamo kablovsku, a oni jos pustaju reklame. A vrte nam one serije Sinise Pavica, koje smo platili jos pre 10-15 godina, zar ne?!

A i keva joj je grabatorka i olosh

Zaista je glupa, pogledao sam ovaj klip sto si postavio. Totalno neprofesionalna, i ponasanje joj je na nuli.