Prijava
   

Naučnici

Smradovi koji sasvim sigurno nikada neće izmisliti teleport, neće usavršiti bežični prenos struje, neće otkriti način da pivo uvek ostane hladno... Zbog zato, unaprediće svako moguće oružje do perfekcije, pokušavajući ljudskom rodu da olakšaju milenijumsku tendenciju međusobnog sakaćenja i istrebljivanja.

Još od prvog genijalca koji je zarezan kamen pričvrstio na motku i ubio komšiju da bi mu oteo ženu i komad mesa, razlozi za ratovanje se nisu promenili. Resursi. Dobro, jeste malo smešno da je sedište NATO u zemlji koja je poznata samo po vaflima i pivu, ali šta da se radi. Ajnštajn je rekao da će se četvrti svetski rat voditi toljagama, ja se nadam da ću sa ovim iskustvom preživeti, ne bih li im prodao foru o kamenu na toljagi... Ljudska je nada nenadjebiva, što kaže Rambo.

Komentari

To sto si na...pricao tu nema nikave veze s naucnicima i naukom, nego s politicarima i drugim figurama od moci, koje naucna znanja i dostignuca izvrcu, zloupotrebljavaju i eksploatisu...

Dodatno je i uvredljivo je za naucnike, tako da, ne znam,... moderatori, je l se ovo slaze sa uslovima koriscenja servisa vukajlija.kom?