Prijava
   

Ne baš najsrećnije

Slabiji kvalitet koji može da prođe.

-Počela žena da kuva, debitovao suljpa ne meniju.
-I kakav je bio?
-Ne baš najsrećniji, jes da je stavljala neke travuljine kojima nije mesto u šumi a kamoli u loncu, ali pojedoh jer sam bio gladan ko Etiopljanin na postu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Oženi se Raća, sad ne brinem za sebe.
-Kakva mu je mlada leba ti?
-Pa nije baš najsrećnija, onako dlakav mladež, škrbavog osmeha, konstitucije ruskog Kamaza, bolje i to nego kad su ga našli bez gaća u toru ovaca.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
-Kako prođe sa tiketom?
-Sreća te sam igro neki sistem, inače bih bio mnogo srećniji da me ne ujeba mrrtvi Mančester!!!1

Komentari

Kul. Suljpa pobedio +++

Суљпа човек море да једе сваки дан а да му не буде ништа... а исто тако може сваки дан да једе роштиљ и да умре после шес дана...

A kako mrčenica tako kasno poče da kuva.

Била млада, и под утицајем "емисија" Сање Јанковић....

najbolje da se čoek oženi sa ženom koja ima gliste i.počne da ide u ribolov.

Novi razvoj sitaucije. Znaci, za nevjerovati! Dakle, moj muz je uradio sta je uradio (citale ste), ali ne znam jesam li pomenula da je za djevojku od koje sam mu nasla ljubavnu poruku (onu za koju je tvrdio da je ironicna poruka) rekao da sa njom poslovno saradjuje i da bi pretrpio veliku stetu da sa tom firmom gdje ona radi prekine saradnju. Zbog toga, naravno kaze, moraju poslovno da komuniciraju i vidjaju se kad je to neophodno.

Kada sam ga prije nekoliko dana pitala zasto ne saradjuje sa nekim drugim u toj firmi, on mi je rekao da nema s kim jer je firma mala i u njoj rade samo ona i stari direktor od 70 godina koji nista ne zna o poslu, a ona je zaduzena za ugovaranje i realizovanje usluga koje ta firma pruza.

E sad, ja nisam bila lijena, pa sam iskopala naziv firme u kojoj Ljuki (zvacemo je tako - skraceno od ljubavnica) radi i izguglala firmu, pa dalje pretrazivala (satima), da ne pricam sta sve ne. Da skratim, u toj firmi' radi 16 ljudi samo na rukovodecim mjestima, dok ih je tamo zaposljeno makar jos toliko. Naravno, Ljukinog imena nema nigdje medju tim rukovodecim (iako je ona "zaduzena za sve te poslove, kako rece mm).

Mrtva 'ladna sam, posto sam bila poludjela, nazvala tu firmu, lupila ime i rekla da sam potencijalni klijent koji se zanima za njihove usluge i ispricala se sa zenom koja mi se javila. Ona je bila jako ljubazna, a i ja, i kazala sam joj da sam se prije mjesec dana, tim povodom, cula sa Ljuki, te da smo nesto ugovarale na opstoj osnovi. Ona mi je rekla da je to nemoguce, jer Ljuki radi u blagajni te firme i ne moze da ugovara poslove za firmu. Pitala sam kako se ljubazna gospodja Ljuki preziva, posto je bila jako predusretljiva u razgovoru, i ona mi je tada kazala njeno prezime. Naravno, ja sam je, da bi fora u potpunosti uspjela, zamolila da gospodju Ljuki puno pozdrave od mene te i te (izmisljeno ime). Tako sam saznala i prezime.

Mogu ja da odem i dalje i da svasta nesto saznam, nego to je sad druga tema.

Dakle, da li se i vama cini da je moj mm ocigledno, ali bez sumnje, slagao da sa njom, radi dobrobiti posla, mora da ima poslovnu komunikaciju, i jeli vam ovo dokaz vise da me definitivno sa njom vara.

Jesam li pomenula da sef nema 70, vec 50 godina?

Evo na što Sanje Janković navode žene.

ne treba ti treci primer.
opet me ti podsecas na babin suljpa, preko puta blazeksa onde uhhh i njena pogacha, i crni lukac.