Prijava
   

Ne daj bože šta ti roditelji pomisle

I u pravu su. Jer fejluješ. Uvek.

Prazna baterija na mobilnom? Ako ležiš u jarku onesvešćen posle saobraćajke koja ti je polomila ne samo sve kosti nego i čekić i nakovanj u uhu dok se tri pobesnela jazavca seksualno iživljavaju na tebi i svršavaju ti u nozdrvu dobar si, jer ako nije tako onda si govedo neodgovorno koje ne ceni to što je keva bečila oči šesnes sati da protera tvoju ozračenu glavudžu kroz pičku a ti je sada mučiš takvim mislima. Da ne pominjem matorog koji upire i levo i desno da ti iznađe novce ne bi li priveo kraju višu poljoprivrednu pa da diplomiraš k'o čovek u triespetoj godini i skineš mu se s' kurca, napokon. A ti ne možeš da se setiš da napuniš bateriju, sto ti majki jebem.

Zadnji put si jebo kad je Zvezda osvojila duplu krunu? Osim što nikada nećeš da dostigneš svog matorog koji je u tvojim godina isprskao više semena nego svi ratari u Vojvodini zajedno takođe si i peder. I nešto si čudan, nisi kao on, razočarao si ga, sve i da oplodiš sve device Srbije da ti rađaju sinove, nije to to.

Slušaš te sektalike? Mora da se drogiraš, fale kašike po kući. Sine, nemoj to ljubi te staramajka, ubiće te otac budakom kada sazna da se bodeš pilulama u nokat. I skini tu majicu, saznaće i komšije da si se navuko na ujdo.

Obrni, okreni ne valjaš. Jer ne voliš Šešelja.

- Gde si jebo te onaj glupi Radovan i kad mu dado' pičke 'nomad.

- Š'a pička ti materina? Opet se ne javlja onaj tvoj mamlaz?

- Evo nema ga čitavih pola sata kako je otišao, obuče onu crni majicu sa đav'lima onim i ode nekuda frezom.

- To počelo da se drogira, i sad se još ne javlja. Pa za koga ja krivim grbaču ceo život koj' kurac, Radojka vaspitala si degenerika.

- Joooooooooo' kuku meni, dete mi leži mrtvo negdeeeeeeee, a narkomani mu pušu dim od droge u nos i žrtvuju ga mračnom gospodaru. Ku-ku le-le.

Komentari

odlično pacove, srećno! +

Fu, protivnici od Pacova će imati ozbiljnu frku posle ove defke +

meni ovde prva rečenica dovoljna :)

А ти не можеш да се сетиш да напуниш батерију, сто ти мајки јебем.

hhaha do jaja

Pa da, uglavnom su u pravu. To što mi posle izmišljamo i sami u to poverujemo, to je druga stvar :)

Циклон, браво ти га браво.
+

Čestitam Pacove na ostvarenju!

Сплинтеру, супер ++++

Dobar će biti duel u ovoj grupi. +++

Ošalovao si je da valja, po svim dimenzijama.

објаснио гмаз трстенички! браво дебели ++

Jedna od boljih defki sa turnira