Prijava
   

Ne doitaj

Ne diraj, po cenu života. Uber zabrana hvatanja za tuđu, ne'do Bog dedinu stvar... Možeš slobodno da bereš prut ako uzmeš nešto od označenih stvari... Ne može, okreni se da ne bi dobio po guzici, i zato što si uzeo bez pitanja, i zato što nisi poslušao kad ti je rečeno da ne može...eh, dan danas me uhvati jeza kad se setim dedine šajkače i batina zbog nje...

:Ortak došao na PES, hvata se za kartu sa tekme Jugoslavija-Hrvatska, iz 99-e sa potpisom Siniše Mihajlovića:
Ortak: Jao brate, karta sa Juga - Hrvatska, provali, još i potpis Sinišeee Mihajlovića, opaaa!
Ja: NE DOITAJ TO!!!
Ortak: Šta ti je da vidim samo...
Ja: Očima se gleda, rukama se krade...daj to 'vamo...
Ortak: Ma samo da ... Pu!
Ja: Šta uradi bem ti Sunce ludo! Joj kud me đavo nagovori da te zovem, bolje da sam nogu slomio!!!
Ortak: Smiri se, sve ovo može da se sredi...
Ja: Srediću ti ja za gornji urgentni, murš napolje buzdovanu!

Komentari

Jugoslavija-Hrvatska, iz 99-e

Kakva tekma. Mislim kakva atmosfera je bila na toj utakmici. Surova.
+

Bez obzira na sve, Srbi su oduvek držali Hrvate za muda... sad na ovaj ili onaj način, kako je kome prijalo, to ne znam...jbg, bio sam klinac kad je bila tekma, ali gledao sam je posle...štaš, ipak sam ja ratno dete... :)
Johnny imaš splu od mene na sliku...

Pa slede nove dve za istoriju. Zamisli kada se o ovima još priča, a po izjavama, posebno iz njihovog tabora, rane su još sveže posebno na ona dva gola leđima.

Ja bih lično voleo da vodimo 0:1 tamo i onda da uvede malog Mitrovića da nabode nekog od njih i pri izlasku da pokaže tri prsta navijačima "njihove".

Ja bih lično voleo da vodimo 0:1 tamo i onda da uvede malog Mitrovića da nabode nekog od njih i pri izlasku da pokaže tri prsta navijačima "njihove".

A ne može Milivojević...a? Hehe Johnny... :))) Ja iskreno ne verujem da ću ni po koju cenu porpustiti da odem da gledam u Bg-u, da je ne znam šta... Jest da moram da se cimam do Bg-a da nabavim karte i sve, al vredi... Kuću bih mu sazidao da uhvati onog Jelavića za muda... P.S. Igram na nas, kud puklo da puklo... :)

Ja očekujem pobedu. Kao pto napisah negde, suviše su veliku presiju sebi nabili da bi pobedili, a kod nas je opuštencija. Ono, idemo da se igramo. Izduvaće kurac, jer pod jedan nisu toliko dobri koliko misle i koliko se priča, a pod dva kompleks će ih ubiti.

I ja je očekujem, al sve mi se čini da ćemo dati neki userski gol... :) Kakav god, samo da damo...ako ga ne primimo, jer ako budemo gubili, više od nerešenog ne možemo izvući...
Ali kako se kurči Štimac to je neverovatno... Na foru, Mihajlović treba u ludnicu da ide zbog mojih "nogometaša" i slično... A kladim se da će opuštenim stilom Miha da mu uvuče, Miha Srbenda, ovo ono, naložiće igrače samo tako... a i znači mu pobeda, da ga ogreje Sunce, ako izgubi, oteraće ga...
Pretvori se ova defka u temu na forumu moj Džone...

nikad cuo, ali evo +