Prijava
   

(Ne)duhovitost

Duhovitost je svakako osobina koju NE poseduju određeni profesori. Ova vrlina i stroga matora profesorica matematike se ne bi čak smeli stavljati u istu rečenicu. Jedino smešno u celoj priči je njena namera da ispriča vic. Evo jednog njenog "svetlog" momenta sa časa.

prof: Kako bih vam približila gradivo, ispričaću vam jedan zanimljiv vic(nekoliko njih već pada u trans).
U tom trenutku svako je imao svoje viđenje priče. Jedna drugarica je znala da ga niko neće razumeti, a ja sam bio ubeđen da će biti neko pitanje. A svi zajedno smo znali da uopšte neće biti smešan.
prof: Idu poljem integrala realni brojevi realnih funkcija. Kad neko vikne: ide diferencijal! U polju frka panika(još nekoliko njih grize usnu, sad će umreti)! Samo jedna funkcija mirno šeta. Koja je to?
U razredu muk.
prof: Pa "e na x"(blag osmeh).
Blentav pogled na našim licima je bio i te kako uočljiv.
prof: A zašto se i ona prevarila? Daću vam odgovor. Nisu joj rekli da ide diferencijal od t! Hahahahahahahahahaha!
Odjednom se prolomio neverovatan smeh u celom razredu. Pola je popadalo sa stolica, a vriskanje nije prestajalo nekih 2-3 minuta. U životu gluplju foru nisu čuli, dok profesorica nije mogla da nadiše.
Na kraju, svi su zadovoljni. Ona što misli da joj je vic uspeo, a mi što smo joj se smejali u lice. I da, prvi put za četiri godine je zaboravila da pregleda domaći. Ha ha.

Komentari

I zove se Mađarević Jasna, zar ne? Nemoj da mi kažeš da ih ima više takvih, to mora da je ona. Ako nije, idem odma' da se roknem :))))

Нама професорка ликовног у средњој пре 3 године испричала тако глуп виц да смо се ми ваљали од смеха неких 15 минута.Почели смо да плачемо од смеха колико је био глуп...

+++

@ Mr. Moon
Хахахахахаха, мораћеш се рокнути, није она. Изгледа их има више. :)))

To je kap koja je prelila čašu mog tužnog života... Zbogom okrutna sudbo...

Moon, da nisi ti isao u V gimnaziju?