Prijava
   

Ne marim da pijem, al' sam pijan često

Izraz kojim se iskazuje spontanost neke osobe. Ne, ona ništa neće planirati, niti ima jasno definisan plan rada. U suštini čovek koji radi šta hoće, kad hoće bez ikakvih stega. Reaguje bez razmišljanja, srcem. Svestan je da su najbolja pijanstva upravo ona koja se spontano dese. Osoba koja zna da kad očekuje mnogo, vrlo lako može i da se razočara, pa stoga ne postavlja nedostižne ciljeve.

Veliki boem, hedonista, veseljak. Dim kvalitetnog duvana i flaša zidarskog piva su mu dovoljni. Gitara mu je prva ljubav, žene druga. On nije alkoholičar. Daleko je od toga. On uzima alkohol, a ne alkohol njega.

Polovinu svog novca je dao na alkohol, žene i kocku, a drugu je protraćio, kao što je rekao Džordž Best, legenda Mančester Junajteda. Uživa u svojoj koži. Osoba pored koje se svi osećaju opušteno. Nema stega modernog doba, nema muke i straha. Prijatan za druženje.

1 – Jesi za nekog vopsa danas?
2 – Nisam planirao, trebao sam nešto da radim, ali ko ga jebe, 'ajmo!

Komentari

Хвала, трудим се.

Prvo napišeš čiji su stihovi pa nastaviš dalje, ovako se kitiš tuđim perjem.
-

Ne kitim se tuđim perjem, jer nema veze sa onim što predstavlja u toj pesmi iz koje je. Pa ni za "Sto godina samoće" nisam naglasio čiji je naslov, čini mi se, pa to ne menja stvar. A i našao sam mnogo definicija kojima je naslov stih iz neke pesme, tako da iskuliraj. Plagijat nije. Loša nije.
Isteruješ neku samo tebi poznatu pravdu na mestu koje nije predviđeno za to. Realno, lupila si glupost.

Realno, lupila si glupost.

Realno ubi me prejaka reč pffff

"Ne marim da pijem, al' sam pijan često.
U laži, bez druga, sam kraj pune čaše
zaboravljam zemlju, zaboravljam mesto
na kome se jadi i poroci zbraše!" - DIS
Zvezda.
Prvo - njega obožavam kao poetu.
Drugo - ova i mnoge njegove pesme su mi najdraže, znam ih napamet.
I treće - najbitnije - ovo je odlična defka, i nikakav plagijat već sjajan tvist na rečenice prenešene na drugojačiji plan. Dobar odgovor Aurori.
Sjajno. Samo nemoj da se 'uzvezdiš' momče!