Prijava
   

Nebeski narod

Narod čiji je vladar između Carstva nebeskog i Carstva ovozemaljskog odabrao ono prvo, i ostavio čist obraz i čistu veru svojim potomcima.

Komentari

0:1. Da pogodim: rockangel

Jesam li u pravu?

Razmisli jos jednom pre nego sto nekog optuzis za hejt!
Sram da te bude ja sam ti sad malo pre dala bod pre nego sto sam videla ovo,a da sam videla ne bih je ni ocenila.To mi je za nauk!Prvo cu da citam komentare pre nego sto ocenim neku definiciju.:((((

To je bilo pre 6 dana, a znaš da se stvari menjaju. Pomislio sam da te još drži ona definicija o umetnicama. Nema ljutnje :)

"Razmisli jos jednom pre nego sto nekog optuzis za hejt!"
Jedan palac dole nije hejt...

selenijum nisam mislila za taj jedan palac,nego on je umislio da ja njega hejtujem i to nije samo na ovoj definiciji.ad sam rekla hejt mislila sam na sveukupno.Ti selena ocigledno ne znas kakva atmosfera ovde vlada.Zamolila bih te da se ne mesas.:)))))

Sad je sve ok i ja i doticni cija je definicija smo resili nesporazum.:)))))))

Najsmešnije od svega je što ja kao moderator vidim između svih autora bilans pozitivnih i negativnih glasova (zbog hejtera s jedne i ljudi s duplim nalozima s druge strane) i mogu reći da je rockangel zapravo popriličan fan ny0phavga, zapravo jedan od najvećih :) Tako da, ny0phavže, ne znam odakle ti ideja da te rockangel hejtuje.

Rešili smo mi nesporazum. To je bilo pre šest dana, kad sam ostavio jednu definiciju kojoj se rockangel protivila i oštro me napala. Meni je kasnije bilo krivo, jer sam ekspresno dobio thumb down za jedinu ozbilju definiciju koju sam ovde ostavio. Mada, to je bilo davno. Bio sam svež na ovom sajtu, a sada su mi mnoge stvari jasne. Što se mene tiče, ja ne bacam nikakav hejt. Evo vam moj odnos glasova (ako koga zanima): # Broj datih glasova: 308 za / 31 protiv

Boze svashta oko chega se vi raspravljate...