Prijava
   

Nedelja sa Quentinom Tarantinom

Konacno nesto pametno da se vidi na RTS-u. Ili je tako izgledalo, dok nisam provalio da od tri filma koji su danas na programu nijedan nije Tarantinov. 'Ajmo jedan aplauz za RTS. Znao sam ja da vredi placati pretplatu... :S

http://www.rts.co.yu/page/tv/ci.html?view=sema&sectionId=17

"Od sumraka do svitanja" - Tarantino glumi, ne rezira. Jeste da se tehnicki pod Tarantinovim filmovima mogu smatrati i oni u kojima doticni glumi, ali on je jedan od najcenjenijih rezisera danasnjice. Sta me briga za filmove u kojima glumi.
"Grad greha" - Q.T. rezira 1 scenu.
"Cetiri sobe" - Q.T. rezira jednu od cetiri price (1/4 filma)

Komentari

Pa sinoc je trebao biti film "Dzeki Braun", ali malo sutra je bio....Pustili "Metro"....

Meni se cini da su najavljivali "Metro" citave nedelje. Nesto tu ne stima...

Od sumraka do svitanja je po njegovom scenariju, tako da je to prihvatljivo. A i kroz cele 4 sobe provejava njegov duh, deluje kanda je on držao glavnu reč u nekim opštim dogovorima oko filma kao celine.

tarantino je šaban... tačka zarez; rts je šabanska televizija tačka.

@dovlinhos: Dobro, mozda i jeste prihvatljivo, ali ja bih radije gledao filmove koji su u potpunosti njegovi ("Kill Bill", "Jackie Brown", "Reservoir Dogs").

@Surovi: Ako pod "Tarantino" mislis "Saulic", onda se slazem. :P

meni je jedino dzeki braun dobar film njegov :) i par scena/dijjjalloooouuugggaa ima zanimljivih u ostalima, ali kao filmove manje visše ne...

šaulić šaban :)

A meni je u top 3 omiljenih rezisera. Stvar ukusa. :)

naravno, daleko od toga da je loš... samo se meni ne dopada. činjenica je da je jedan od najcenjenijih trenutno. mogu ja da kontriram koliko hoću, i da ga ne volim, ali stvarnost je realnost :)