Prijava
   

Nedostajaćeš mi kad odem na ekskurziju...

ma važi!

Ljubavi puno ćeš mi nedostajati kad odem na ekskurziju, neću se uopšte zajebavati sa društvom i neće me muvati 100 različitih likova + domaćini + vozač autobusa. Šalji mi poruke stalno, tebi je su 3din, neka mi stalno zvoni telefon da pokažem kakvog majmuna imam za dečka..

Prevod:
odo ja da se zajebavam u Pičkosvillu a ti ne brini šta radim, ipak sam ja žensko, mogu da se staram o sebi. Ako se smuvam s nekim, nema veze, nećeš saznati, bitno da ja tebe volim.

Komentari

to se resava tako sto joj kazes,slobodno radi sta hoces,na pauzi smo dok si tamo,onda se ona zapita jaao ko zna sta ce ovde raditi,pa celu ekskurziju pise poruke i zove :)

Ne mogu brate, previše mi je stalo do nje a i da mogu tako nešto da kažem već je kasno.. :) Jbg ako napravi nešto, na njenu štetu ide, mogu da potpišem.. :)

pa ako napravi onda te ne zasluzuje,tad treba da joj smuvas njenu najbolju drugaricu,napravis joj dete,i ozenis je i pruzis joj sve blagodeti ovog sveta da bi ona uvidela sta je ispustila zbog pola litre votke na eksurziji :)

hehehe, ženski trik broj jedan: kažeš čistu istinu tako da ona izgleda kao laž i onda fino pustiš dečka da se vrpolji i razmišlja koliko mu je zapravo stalo...

Na exkurziju???

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA