Prijava
   

Neispunjene roditeljske ambicije

Bezbroj uplakane dece u uzrastu od oko šest do dvanaest, trinaest godina na terenima, podijumima i u salama.

Maaamaaaa! Hoću kućiiii!!!
Ne! Šta smo rekli?
A neeeeću!!!
Šta smo rekli?
A neću da se igraaam!
Rekli smo da kad porasteš da ćeš da budeš balerina, jel tako?
A neeeeću!!!

Roditelji, u redu je da šaljete decu na sportove, ali odjebite malo sa forsiranjem. To što nikada niste postali reprezentativac košarke ili balerina ne znači da treba da sjebete detetu detinjstvo i navučete mu traume. I ne, vaše dete, kao ni ostala gomile dece u teniskom klubu neće biti novi Đoković. Ako mu posle godinu dana ne ide, verovatno neće ni kasnije.

Komentari

Nije ovo savetnik za roditelje, niti mesto za ogorčene klince, ovo je rečnik slenga i mesto za razonodu.

Istina, istina, pluščina. U teretani u koju idem idu jedan mladi fudbaler (14-16 godina) i njegov trener. Nevjerovatno je šta mu taj čovjek radi. Dere se na njega, urla, gađa ga loptom, samo što mu ne lupa šamare. Jadan taj lik, u očima mu vidim tugu. A trener je inače jako fin prema drugima, pričao sam sa njim, čak mi je dao par dobrih savjeta. Shvatam da je stručnjak, ali tako će momku samo ogaditi tegove, a možda i fudbal. Ok, disciplina se mora znati, ali ako on to (za)mrzi, zajebi.

Nije ovo savetnik za roditelje, niti mesto za ogorčene klince, ovo je rečnik slenga i mesto za razonodu.

I to stoji, ali s vremena na vrijeme nije loše kada se nađe ovakva neka definicija, čisto da malo prodiskutujemo i van foruma.

Svidja mi se:) Mada, zbog ove "savetnik za roditelje" priče bi možda bolja bila bez zadnjeg pasusa, jer se shvata poenta, svakako:) Ali + naravno:)

Хвала Богу да сам имао нормалне родитеље. Плушчина!

Hahaha, viđe mene, decxka. Ne sećam se ni kad sam komentarisao. Sva sreća što nisam ocenio tad, jer sad dajem +. :)