Prijava
   

Nekad

Prostor-vremenski entitet iz koga je isključen prostor. Četvorodimenzioni koordinatni sistem bez tri dimenzije. Vremenska osa u kojoj postoji samo prošlost. Knjiga iz gramatike, napisana u perfektu. Fiktivni lokalitet koji nastanjuju: pičkice, pičketine, pičkurine, pizduljine, plačipičke i ostali varijeteti nosilaca ordena najvišeg reda "pička u duši", koji preziru sadašnjost i plaše se budućnosti. Zombilend prepun melanholije i licimurštine. Groblje živih leševa. Mulj taloga.

- E da znaš kako je NEKAD bilo: muzika 80-ih...Tito...da je Đinđić živ...crveni pasoš...spavaš na klupi u parku, niko te ne dira...Zvezda prvak sveta...bratstvo i jedinstvo...Nesvrstani...devojke su bile časne, a ne ko ove kurve danas koje se kupaju svaki dan...muškarci su cepali drva...Yugo se izvozio u Ameriku...moral je bio na najvišem nivou...čast...poštenje...čojstvo...A šta je ovo SAD?
- Aj, se lepo, ti, goni u taj tvoj Nekad i pusti mene da živim svoje SAD. Ili umri, možda je i bolje tako.

Komentari

Odlično, što ne znači da neke dobre stvari iz prošlosti ne treba primeniti u sadašnjosti da bi nam budućnost bila bolja. +

Eh, ccc... "Kopikovano" si ti ovo napisao, neće svako da s'vati :)))
SAD je fenomenalna fora! Pizduljine, mršte u kuhinju... ili bar iza šanka :p

Некад су блек холове дефиниције имале скор 456:2.. а шта је ово сад?? Последње време дошло...

Bleki, smislila sam ti jedan insolentni nadimak - autobahn :-)
Dobra, dobra.

NEKAD i vojska trajala tri godine, a SAD... Izlet od nje napraviše, prosto ti milina da odeš :)

Nemaš ti pojma kad ovako pišeš....Eeeeeee, nekad,...Autostopom do Rovinja, pa tamo navataš des' Čehinja, dobro ne des' al jednu, e to je bilo....:)