Prijava
   

Nema hemije među nama

Uber odjeb. Još jedna u nizu često ponavljanih rečenica, koju ćeš slušati i slušati sve dok ne naučiš.

Ali ipak, ova se nekako izdvaja od onih ustaljenjih ti si mi kao: brat, prijatelj, stilista, fikus i šta ti sve ja znam.
Zašto se izdvaja? Pa zbog same reči “hemija”. Šta sad koj kurac hemija ima s time? Zar hemija nije ono - metali, nemetali, joni, ketoni, NaCl i H2SO4 u paketu? Možda može imati jedino ako smo svi jebeni hipiji koji gutaju pola tuceta LSD-a. Ali nije čak ni to. Oni su se jebavali svako sa svakim, bez obzira na hemiju. Ili smo možda svi antilope kod kojih se pred-koitusna radnja svodi na lizanje mokraće (zbog lučenja hormona) last-standing mužjaka, dok sav krvav od protivničkih udaraca rogovima jedva stoji na nogama i čisto sumnjam da mu je tad do jebanja!
Ali, prihvatimo da ljudi nisu životinje, da je ovo 21.vek I da smo evoluirali od dalekih nam predaka neandertalaca koji su takve probleme rešavali daleko direktijim pristupom - uz primenu fizike! Zar nisu naučnici odavno utvrdili da je efekat koji neki nazivaju zaljubljenost ili čak ljubav moguće postići i sa nekoliko kockica čokolade. Složene bio-hemijske reakcije koje su u tom trenutku dešavaju u mozgu su iste.
Zato sledeći put pre nego i pomisliš bilo šta, prvo počasti curu sa Milkom od 300 grama od 250 grama. Pa ako i tad ne bude hemije onda se pomiri sa sudbinom. Nećeš jebati! Bar ne nju...i bar ne sada. Osim ako ti je baš frka. U tom slučaju ponesi jednu portabl toljagu.

Komentari

Нема бре хемије док физика не одради посао. Кад јој увалиш пимпек и покажеш јој перадајс сити вер д грас из грин ен блаблабла, е тад има да јој проради хипоталамус и хипотенуза лололо и да лучи хемију. Извини што сам ти усро дефку овом глупошћу, досадно ми

Ma nije to ta ciljna grupa :)
Dosadno...jest majku mu. "Dokoni um je đavolje igralište" reče jednom neko pametniji od mene...namam pojma što sam ovo napisao...valjda mi dosadno :))

e ova mi promakla...+ hatori

Uff...što sam se ovde nalupetao za medalju!