Prijava
   

Nema smisla

To je ono kada ima smisla. Kada uhvatiš poentu života, pa se posereš u kesu i to staviš na komšijin prag i još na sve to zapališ kesu, pa se on sav zamaže govnima dok gazi ona govna ne bi li ugasio onu kesu sa govnima. ZATO ŠTO JE GOVEDO PROBUŠILO LOPTU! Smisao je ono nedostaje današnjim ljudima, koji su previše nervozni i depresivni, jednostavo, nemaju "smisla za igru". Dobro, "smisao za igru" ne možeš da naučiš, ali zato možeš da ga zatupiš.

Polovina misli da "smisao za igru" dolazi sa položajem, pa kao kada si u mogućnosti zavaljaš neke kablove i to optičke, i onda zgrneš neku lovu pa imaš "smisla za igru". Ali nije dovoljno da samo muljaš kablove, naprotiv, moraš se istovremeno upusti u niz malverzacija, no mrzi me da kucam.

E sada, druga polovina misli da se "smisao za igru" ogleda u proricanju budućnosti. Eto, moj komšija kupio 6 tona komponenti za pravljenje tečnog pudera, i to još pre 6 godina, i počeo u mešalici da mulja ona govna. A vidi ga sada, ta ista govna sada tera cisternama kojekude i obrće prevelike love.

E sad, ja znam da ovo što sam napisao za tebe nema smisla, jer sam ti skenjao dva minuta života, ali ono, nema smisla ni što sam je ja pisao 4 minuta.

Prva polovina:

Baba: Olivere, Olivere, što si nelegalno valjao kablove? Nema smisla sine.
Oliver: Ima baba, ima.

Druga polovina:

Komšinica: Što si prodao šumu i kupio sva ova govna i hemikalije? Pa nema smisla čoveče!
Košija: Ima ženo, ne seri i mrš u kuhinju!

Komentari

Nema smisla da se da plus bez čitanja.

Za sve postoji i ne postoji smisao. Koji sam Neo.
+

Koji sam Neo.

Ti si Neo a ja sam DEBEO! olllololloololo