Prijava
   

nemam pojma, ali necemo u Crnu Goru

svaki put kad pocne dogovor u drustvu oko odlaska na more, na pitanje "gde cemo na more ove godine" sledi ovaj odgovor iako nema nijedan konstruktivan predlog.

Daljom analizom planova se skapira da je do grcke cim (jer je avionom skupo), bugarska je bugarska, o hrvatskoj se ne razmislja, sve ostalo je skupo....

...i na kraju se ode u Crnu Goru

Komentari

To je pravi test karaktera ekipe...
Mi smo se lepo pre tri godine svim dragim i svetim zakleli da nećemo,makar nam jedina alternativa bila Kovilovska plaža,u Crnu Goru.
Poslednje dve godine idemo u Bugarsku,ove ćemo na Krf...
Bugarska jeste Bugarska ali Crna Gora je Crna Gora.

Bugarska je Bugarska. xD

Bio jednom i nikad vise. Pre cu jednom u 5 godina da idem na Kubu k'o covek nego da se jebem sa onim gergama dole svako leto.

E ja bas necu u CG! Drugo je leto kako idem u Hrvatsku!Zasto se o Hrvatskoj ne razmislja?Nema razloga!

Da Tulume,jedine ok gerge su navijači Javora. :)

pa hrvatska otpada cisto iz predostrozosti, nece da ljudi razmisljaju da li ce neko da ih kamenuje ili prebije ako kazu nesto...mislim znam i ja da je verovatno ok ici ali ipak ostaje uvek sumnja da moze izbije neko sranje pogotovo kad se ide u grupi

Pod Javorom ovce pasu
cini mi se moje da su
Ovce cemo da pecemo
Gerge cemo da jebemo

:)))

I ja ovo isto kazem, nema razloga da se ide tamo, ja to govorim jos od kad su se odvojili od nas, a nekima dosta smeta i priznavanje nezavisnosti Kosmeta.

Bugarska je majka, ja evo 3. godinu za redom idem (Nesebar).
Inace odlicna defka mislim da se slicna rasprava vodim u mnogim drustvima, uvek postoji jedan koji sabotira ili uslovljava odlazak u Crnu Goru "iz principa" :)

kako to iz principa?

politickih principa