Prijava
   

Nemam vremena da imam dečka

Ultimativni odjebativ nekog momka, po random algoritmu startovane devojke klasifikovanog kao smarača. U prevodu "jebala bi se sa prvim pičkopaćenikom koji naiđe, i sa gancijem, i sa njegovim konjem, i sa pudlicom, i sa akvarijumskom kornjačicom, samo sa tobom ne bih! Možda ni ne znam zašto mi se tako ćefnulo, ali tebi ne dam ni osmeh, a sledećem ko naiđe blajvaću do besvesti".

- Brate, 'što te ona tako brzo o'ladi?

- Ma beži, štreberka neka, izašla malo da udahne nikotina večeras, inače je u fazonu da mora u roku da završi faks, a i izgleda mi da je dobila, nešto je nadrkana...

-Braćela, ne okreći se, eno se ona vata sa Gagijem Lundžom, ustvari ona vata njega...

- ŠKK?!

Komentari

Mm, uglavnom kad ti to devojka kaže, retko je iz ćefa, a pre negde zato što si privlačan u rangu sa Sonjom Liht i Jaserom Arafatom. Dakle, obično ružni kao dupe dobiju ovakvu lejm korpu od riba.

A ja ovo ni ne koristim, sem kad me moji smaraju imam li dečka.

+

Мислиш? Ја пре типујем да ово пиће попију смотани и ушепртљани него ружни, јер се лепота налази у оку посматрача. Иначе, на дефку ме је инспирисала сестра и њено друштво чији критеријум АМА БАШ НИКАД нисам успео да провалим, јер су их јебали и чупави и длакави и мршави и надркани и рошави и свакакви, само никад нисам видео неког нормалног да није попио испуш кад им је пришао.

Ove dve su ti kontradikcija

јер су их јебали и чупави и длакави и мршави и надркани и рошави и свакакви

јер се лепота налази у оку посматрача.

Nego, ovo...

Ја пре типујем да ово пиће попију смотани и ушепртљани него ружни

...ti je više do žene koju muvaš nego do tebe. Ukoliko je ekstrovertna poput mene, neće joj biti problem da sama pridje tom smotanom i ušeprtljanom. Ukoliko su i ona i on mutavi, normalno je da neće doći do muvanja.

Al svejedno, pojenta je-dobra ti defka (iako se ja ne slažem s njom:).

Хвала. Морао сам да напишем ово, јер кад год је нека из тог друштва изговорила магичне речи, исто вече је завршила у нечијим колима или већ где. Можда другде није тако, али ово је писано из живота. Ваљда им је то као неки завет сестринства, нешто им кврцне у глави, немам појма...

Ах, да. Ја сам онако-скроз конвенционалан тип, и то што је мени ружно у 99% случајевља би тако било оцењено и на дневнику2 РТС-а, али то са друге стране значи да девојка која мало попије или јој се узбуркали хормони има опречно мишљење. Зато и јесам написао то за око посматрача. Рускиње са којима се ја мајем јер сам слаб на плаво, природно плаво, већини мојих пријатеља нису никакве...

и то што је мени ружно у 99% случајевља би тако било оцењено и на дневнику2 РТС-а

U, brate, bas si skroman:)

Ne mogu muskarci da ocenjuju sta se fizički dopada ženama, znaju to one same. Al neću više da komentarišem, dovoljno sam ti izreklamirala defku, meščini.

Prvo, telo definicije se sastoji od jedne rečenice koja je sama definicija i 3 reda primera, iliti onoga šta je to zapravo.

Drugo, KAKVE veze ima pravi primer definicije sa samom definicijom?

Lolo, ova defka neće odabranisati:)))

Primer ilustruje odvijanje posle događaja objašnjenog u telu definicije, što je solidan stilski potez.
Prilično je prevaziđeno navoditi frazu iz definicije uvek u primeru, kad postoje uslovi da je podrazumevaš.
Nije loša definicija, poenta je jasna, poređenja su mogla bolje.

Фала, Сингертше, објаснио си боље него што бих и сам :)

A ja ovo ni ne koristim, sem kad me moji smaraju imam li dečka.

Зашти би ти имао дечка?

Brate, smarate sa ovim duplacima. Jeste, ja sam trandža i primam ga u dupe. Nači, murš.

е брате начи пријавијо бих те за ово муршкање али немам педесет поена. пих

пријавијо бих те

Nači, sve mi drhti vulva.

не знам шта је вулва тако да не знаш шта ти може дрхтати, али свеједно. све најјаче чкоде.

ganci i konj pobedili :) +

Стракс, од тебе као мог омиљеног аутора и кандидата за прецедника ми свака похвала има немерљиво већу тежину и значај :)))